Morgon kaos

Allmänt, Barn&Föräldersnack / Permalink / 0
Tänkte att Milou skulle få vara med och försöka äta sin frukost själv i morse, det gick sådär kan man säga

Satt mest och kände på yoghurten med händerna sen skulle hon ju vända och kolla under tallriken så allt åkte ut, 2 gånger. Men hon försökte lägga i skedarna i tallriken i alla fall.

Något annat som slog mig va att hon inte smaka på det som hon hade på händerna eller från bordet, verkar som hon bara gör det med saker som hon inte ska äta...

Så när vi va klara drog jag av blöjan och skulle skölja av det värsta i diskhon, inte speciellt kul tyckte hon. Sen släppte jag ner henne medan jag själv skulle städa upp kaoset.

När det va klart så tyckte jag hon hade varit lite väl tyst lite för länge så gick in och hitta henne i vardagsrummet. Såg ut som hon hade varit och grävt ur jord ur en blomma igen, redo att skälla när jag kom närmare såg jag att hon hade bajsat och det va alltså det som hon satt och klämde på.

Suck... Bara att bära henne till skötbordet och torka av allt och sätta på ny blöja innan jag städa upp på golvet, vilket inte är helt lätt då hon inte alls vill byta blöja och ligga på skötbordet längre så det blir bråk med mig varje gång.
Gissa vem som sen skulle vara med och springa omkring just där jag torka golvet?

Jösses alltså, inte en hel kopp kaffe har jag hunnit få i mig ens. Vissa dagar längtar man mer efter den där vilostunden än andra.

Sen blev det ett bad och så fick hon kolla lite barnprogram medan jag laga mat. Men hann inte bli färdig med lunchen innan hon hade tröttnat, va hungrig och trött. Så hon fick en burkmat och så la jag henne i säng.

Visst är det väl härligt att vara småbarnsförälder?! 😂
Till top