Första inskolningsveckan avklarad

Allmänt, Barn&Föräldersnack / #1åring, #barn, #dagis, #dotter, #everyday, #familj, #family, #fredag, #föris, #förskolan, #förälder, #föräldraskap, #inskolning, #kids, #lek, #life, #lifestyle, #livet, #livetsomförälder, #mamma, #mor, #morochdotter, #mother, #motherhood, #nyfiken, #nyfikenhet, #parenting, #vardag., #vardagen, #vuxenlivet / Permalink / 0
Då va det Fredag och första veckan på dagis är nu gjord. Måste säga att det har gått över förväntan då Milou började bli lite blyg och väldigt mammig precis innan vi starta. Men hon har varit nyfiken och tagit för sig. Kollat lite efter mig och kommit emellanåt. Men hon verkar helt klart trivas och ha kul. Idag åt hon dessutom bra där, vilket hon inte gjort tidigare. 
 
Idag va även första dagen hon skulle vara med på vilostunden, det gick mindre bra. Kan hon ta sig någonstans så gör hon det, och busar. Hemma i spjälsängen kan hon busa och greja men tillslut lägger hon sig och sover. Det gör hon inte på öppen yta så att säga. Så efter en stunds försök busa hon bara och fick till sist syn på en bamsefigur som tillhörde ett annat barn som hon skulle ha, och hon gav sig inte, så det sluta med att hon va jätte trött och grinig, väckte något barn och vi gick hem och vila i stället.
 
Nästa vecka göra vi ett nytt försök, kanske blir så att hon får sova i sin vagn i stället.
 
I eftermiddag tänkte vi åka ut till sommarstugan över helgen igen, vi va där förra helgen också. Men det är så skönt att bara va där, och greja om man känner för det. Dessutom så blir det lättare för Milou att gå ut och in som hon vill och det blir ju automatiskt att hon är ute mer och får frisk luft.
 
Vad ska ni göra i helgen?
Till top