Bara en Tisdag

Allmänt, Barn&Föräldersnack / #1åring, #dagis, #depp, #energilös, #ensamtid, #everyday, #föris, #förskolan, #inskolning, #irriterad, #mamma, #noenergy, #trött, #tröttmamma, #vardag., #vardagen / Permalink / 0
Andra dagen på inskolningen gick fint, lite tröttare och lite gnälligare idag bara. Stackarn slog sig under ögat också. I morgon blir det 45 minuter längre då vi ska vara med på lunchen, samma på Torsdag. Skönt kan jag tycka då hon varit så trött när vi kommit där i från att det varit svårt att få i henne mat innan vilostunden, så blir det rätt i säng i morgon när vi kommer hem.
 
För övrig idag så har jag varit trött och energilös. Känt mig depp och lättirriterad. Vi bestämde oss för att åka ut och shoppa en sväng i hopp om att piggna till och bli på lite bättre humör. Blev en sväng till Dollarstore och köpa bra att ha grejer till hemmet, sommarstugan och Milou.
 
Blev dock varken piggare eller på bättre humör. Både jag och David va så hungriga så blev en relativt snabb sväng då jag inte orka tänka och bara kände mig rörig och irriterad typ. Tog en sväng förbi donken och slängde i oss några cheeseburgare innan vi åkte hem och han börja med maten. Fick lite energi tillbaka men det sega humöret höll i sig. Trotsdade dock det och busa med Milou, hennes skratt får mig alldeles varm i hjärtat och själen.
 
Från en gladare dag efter besöket hos frisören
 
Nu på kvällen tog David kvällsrutinen så jag fick lite ensamtid och lugn och ro. Har suttit och kollat lite youtube och bloggar i hopp om att hitta något intressant som ska ge mig någon slags energi. Lyckades väl delvis kan man säga. Kommer eventuellt slänga upp något inlägg om det i morgon eller när jag får tid. Vi får se.
Till top