Presentshopping till Milou

Barn&Föräldersnack, Shopping / #11månadersbebis, #barnkläder, #barnskor, #hm, #kidstuff, #kläder, #newin, #shopping, #skopunkten / Permalink / 0
Igår va vi hela 4 generationer på shoppingrunda. Milou, jag, min mamma och min mormor. Tanken va att dom skulle låna med Milou för att köpa presenter till henne, men jag bestämde mig för att hänga med jag också. Jag visste redan vad min mamma tänkte köpa då vi diskuterat bra att ha grejer inför förskolestarten, så Milou behövde vara med och prova lite skor och sådär.
 
Men hon fick lite grejer i förskott också då det va erbjudanden, så det blev lite extra utöver det som va tanken. Hon fick med sig ett par skor hem som vi ska öva att gå i och försöka gå in lite och ett par tights 😊
 
Själv köpte jag hängslebyxor setet och toffsarna. Jag tycker det är supergulligt med hängslebyxor så jag kunde inte motstå när det va rea hehe. Toffsarna va ett sistaminutenköp som låg framme vid kassan med sänkt pris, det är ju trotsallt inte långt kvar tills hon kan ha toffs.
 
Något jag märkte när vi kolla på skor va att det knappt fanns några helt neutrala färger alls. Jag hitta ett par grå/vita men då va dom så smala i modellen att det knappt gick att få i Milous små fötter där. Blev lite frustrerad faktiskt för jag tycker självklart att det ska finnas snygga skor till så små barn, men jag tycker att man borde lägga mer krut på modellen och tanken över hur svårt det redan är att få i så små fötter i ett par skor när barnen själva inte kan trycka i fötterna än. Borde man inte göra dom mer rymliga eller böjbara så att man enkelt kan få ner foten för att efter det spänna skon såpass som man behöver? 
 
Dom här rosa va också lite knepiga men det gick i alla fall någorlunda enkelt. Så idag ska vi övningsgå lite 😀
Till top