Pengar tillbaka när man shoppar?

Shopping, Tips / #cashback, #pengartillbaka, #rabattkod, #refunder, #shopping, #tips, #återbäring / Permalink / 0
Jag lyssnar på mycket poddar och på senaste så har en av mina favoriter gjort reklam för Refunder.se  så jag bestämde mig för att kolla upp det. Jag tyckte att det lät konstigt att man kan få pengar tillbaka när man shoppar och undrade hur dom kan ge det och varför. Så jag läste på lite snabbt och det visar sig att Refunder får en provision av butikerna för att dom tipsar köpare om just deras butiker. Mycket mer än så står det inte men jag gissar på att dom får provision på alla köp som går genom deras sida också. Hur som helst då kom nästa fråga, varför skulle dom ge bort sina pengar som dom får? Men logiskt sett så ger dom antagligen bort en ytterst liten del av det dom själva får och genom att locka med en slags återbäring så handlar troligtvis många genom just dom så dom tjänar antagligen väldigt bra på det helt enkelt. Det är min gissning i alla fall.
 
Jag tyckte det lät lite "shady" men efter att ha läst och kollat igenom sidan lite så tycker jag ändå att det låter bra, verkar som dom flesta kända butikerna är med där. Vem vill inte få pengar tillbaka när man shoppar lixom? Jag bestämde mig för att bli medlem, vilket är gratis, och jag hade dessutom en Inbjudningskod från den här podden som gör att jag får 50kr i återbäring direkt och man måste tydligen ha minst 100 kr för att få utbetalning. 
 
Som ni vet så ligger jag något efter i shoppingvärlden då jag inte har råd helt enkelt så det blir ju inte mycket handlande så att säga. Men då jag vet att Milou kommer behöva nya kläder typ nu eftersom hon precis växt ur en storlek och jag såg att man kan handla på apotek där också så ska jag försöka komma ihåg att handla via Refunder när det väl behövs och är dags för att se hur mycket man "tjänar" på att shoppa via dom. Det är ju småsummor vid varje köp vad jag sett men den dagen man kommer på att man har en utbetalning därifrån så blir det ju en positiv överraskning.
 
Något mer jag såg är att alla kan göra en kompiskod vilken ger alla som man bjuder in 50kr i start återbäring eller vad man nu ska kalla det, precis som jag fick. Nu tror jag ju att dom flesta redan är medvetna och kanske medlemmar på den här sidan, men för dig som inte är det ännu och är intresserad av att kolla in den så gjorde jag i alla fall en kompiskod som ni kan använda er av om ni vill ha en startbonus på 50 kr. Koden är: Angelicas som ni kan ange eller så klickar ni bara på länken helt enkelt.
Till top