Snart börjar förskolan

Allmänt, Barn&Föräldersnack / #10månadersbebis, #baby, #barn, #bebis, #dotter, #familj, #family, #förskolan, #förälder, #föräldraskap, #kids, #life, #livet, #livetsomförälder, #mamma, #princess, #prinsessa, #ångest / Permalink / 0
Har ju glömt att berätta att vi fått veta vilken förskola Milou ska börja på nu. Första måndagen i Maj bestämde jag mig för att hon ska börja. Känns lite vemodigt om jag ska vara helt ärlig för det är nu jag inser hur snabbt tiden har gått och jag (trodde aldrig jag skulle säga det faktiskt) saknar faktiskt dom första bebismånaderna lite.
 
Jag har lite smått ångest också för jag tycker egentligen att det känns lite tidigt att lämna bort henne när hon bara är 1 år även om jag vet att det är vanligt. Men eftersom jag inte har råd att gå hemma mer så har jag inte så mycket val, men det känns som att hon är ju min lilla bebis fortfarande och så ska jag bara lämna bort henne till helt okända människor och bara lita på att dom tar hand om det allra dyrbaraste jag har? Okej jag vet att dom antagligen är duktiga på sitt jobb och Milou kommer säkert få det jätte kul med massa kompisar, men så är det ju jag också. Jag ska avvänja mig att vara hemma med henne hela dagarna och bara förväntas lämna henne på förskolan och spela cool lugn. Det räknas lixom med att jag ska återgå till arbete igen precis som innan jag gick hem typ.
 
Vilket jag i och för sig ser fram emot, att få börja jobba igen. Men ändå... Jag har gått hemma så länge nu med min lilla flicka. Ja det ger mig allt lite smått ångest, jag ser fram emot det samtidigt som jag inte gör det.
 
Jag menar titta på det här:
Det känns inte alls längesen, men nu när förskolan närmar sig så inser jag att det är flera månadersen. 
 
Ja jag kommer nog ha svårt att släppa taget om mitt lilla hjärta och jag kommer nog tycka att det är mycket jobbigare än vad hon kommer göra. Men när det väl är igång så kommer jag säkert tycka att det är skönt. 😊
Till top