Måndag

Allmänt / Permalink / 0
I morse hade vi en tid att passa. Kl 9:00 skulle vi vara på Bvc. Ska erkänna att jag kände mig något stressad igår kväll när jag ställde klockan på 7, 7:15 och 7:30. Har inte behövt ställa klockan eller gå upp tidigt på  väldigt länge, och absolut inte ha något bokat så tidigt. Jag menar vanligtvis går jag och Milou upp någon gång mellan halv 9 och halv 10. 

Va lagom trött i morse kan jag säga och skyllde allt på David. Det måste ju vara han som gått med på denna tid eftersom vi aldrig är uppe så tidigt 😛 Kände mig dessutom taskig att jag eventuellt skulle behöva väcka lillan, men det slapp jag som tur va då hon vakna själv vid halv 8.

Stressande nog hade David möte på skolan kl 9 också. Men jag och Milou kom iväg i tid i alla fall. Men varför ska det gå lätt? Jag visste att det skulle ta ca 30 min att gå ner till bvc. Tänkte att vi går 45 minuter innan nu med all snö och så, och tur va väl det för jag vet inte hur dom tänkte när dom ploga trottoarerna.

På dom flesta ställen va det som en snövall precis vid övergångsstället och vi har ju en riktigt typisk "stads" vagn som inte är superlätt att köra terräng med . Dessutom så har dom plogat en bit på vissa trottoarer och sen sket dom i resten typ. Så då stog jag där och fick välja mellan att köra terräng med massa snö i typ 500 meter eller försöka ta oss över en snövall och komma över till andra sidan gatans gångbana. I vissa fall sket jag i det och bara tog mig ut på vägen och gick där. Lagom stressad och lagom irriterad. Men vi kom fram i tid och vi tog oss hem tillslut hehe.

Kände bara att detta inte riktigt va vad jag behövde kl 8:30 en måndags morgon, ganska nyvaken och fortfarande frustrerad över biljäveln...

Igår hjälpte Milou morfar att ploga 😍

Till top