Gråmulet

Allmänt / #cypern, #drömmer, #sjuk / Permalink / 0
Idag är det inget uppiggande väder ute direkt och jag känner mig gråmulen jag med. 
Morgonen börja med att Milou vakna vid 7 halv 8 någonstans (sen när vaknar hon så tidigt?!) och hon va lite gnällig. Så vi gick upp och jag tänkte att hon säkert bara va hungrig, men hon va gnällig i ungefär 2 timmar sen la jag henne igen så jag hoppas att hon är på bättre humör när hon vaknar.
 
Själv är jag fortfarande sjuk och slö i kroppen, David jobbar idag och jag vet inte riktigt hur jag ska orka med dagen ärligt talat. Men det är väl bara att knapra ipren och kämpa på. Tänkte se vad hon är på för humör när hon vaknar, blir det för jobbigt så ska jag se om mamma kan ha henne ett par timmar tills David slutar ikväll tänkte jag.
 
Så idag blir det väl att passa på att ta det lugnt när hon sover och så ska jag tvätta, det är ungefär vad jag tänkt mig.
 
Slänger med en bild från när jag va med min familj på Cypern 2017 och fira att mamma fyllde 50. Hade ca 1 månad tidigare fått plusset på stickan och va ungefär 2 månader in i graviditeten 😊
 
Har på senare tid längtat efter en utlandsresa till värme och sol, lite semester och bara komma bort för en vecka eller 2. Trodde efter sommaren som va att jag aldrig mer skulle vilja resa utomlands men nu sitter jag här och drömmer om sol, värme, stränder och hotell med all inclusive för att det är så jäkla bekvämt.
Till top