En natt på soffan

Allmänt / Permalink / 0
God morgon, eller morgon i alla fall. Inatt sov jag på soffan då det blev en ond cirkel av att jag hosta och Milou vakna. Tillslut ville hon inte somna om men en flaska och timme senare så gjorde hon det tillslut och jag gick och la mig i vardagsrummet i stället så vi alla förhoppningsvis skulle få några timmars sömn i alla fall. Vid 2 tiden somna jag ungefär tillslut. 

Känner mig lite lurad idag för igår kände jag mig något piggare bara att hostan kom på kvällen, idag känner jag mig inte alls pigg, utan mer mörbultad och svag i kroppen. Väcktes dessutom av den där jävla hostan. Ska se om jag kanske kan vila lite sen men tänkte låta David sova ut idag så han kanske orkar ha Milou lite mer sen.

Jag bad om att han skulle ha henne igår så jag skulle få vila men så kände jag mig ju piggare så jag va uppe och greja och tog hand om henne ändå, dumt såhär i efterhand. Man låter sig alltid luras av det där. Tror man är bättre så man kör på sen visar det sig vara ett skämt dagen efter och så är man ännu sämre..

En bild från en promenad för några dagar sen. En busig tjej som skratta mesta dels av tiden medan jag hade hoppats på att hon skulle sova lite 🤣
Till top