Bästa presenten

Allmänt / #sjuk, #värmefilt / Permalink / 0
När jag fyllde år fick jag en värmefilt av David vilket jag önskat mig länge då jag är en frusen person.
Men nu när jag är sjuk skulle jag vilja påstå att jag uppskattar den ännu mer om det ens är möjligt. Jag har dock redan haft sönder den på något sätt, jag vet inte hur men något är det då den inte alls blir lika varm i mitten längre utan mest i kanterna, så han ska se om han kan lösa det.
 
Hur som helst så är jag som sagt sjuk, eller på väg att bli, jag vet inte riktigt hur jag ska definiera det ännu. Måendet går upp och ner i alla fall och jag varvar hetta och svett med frusenhet, ont i halsen och lite smått hostig. Men jag går på ipren och varvar kaffe med citron&ingefära te med honung och en vicks blue i. Känner mig något piggare än i morse men kroppen är desto slöare.
 
David och Milou är ute på lite ärenden nu i alla fall sen skulle dom ta en promenad i detta härliga väder. Önskar jag hade orkat hänga på men jag ska försöka ta det så lugnt som möjligt och hoppas på att jag blir frisk innan det sjuka slår ut helt. 
 
Så jag nöjer mig med att kika ut på solen emellanåt, men nu ska jag kolla färdigt på ett avsnitt av Suits som jag påbörjat. På tal om det så fällde jag en härlig men menad som gnällig kommentar till David för ett tagsen där jag påpeka att alla serier jag påbörjar bara tar slut hela tiden, vilket han mena är ganska logiskt att dom gör. Kan väl hålla med om det även om jag tycker det är frustrerande hehe.
Till top