Sömnbristen gör sig påmind

Allmänt, Barn&Föräldersnack / Permalink / 0
Natten blev inte ostörd, men inte heller överdriven på något sätt. Vi gick upp tjugo i 7 men tror Milou vakna strax efter 6 tiden.

Nätterna brukar se ut såhär nu för tiden: Hon somnar runt halv 8 utan några större problem och sover bra i 3-5 timmar. Vid 10-12 sover hon oroligt och man hör hur hon drömmer, men vaknar hon till så somnar hon så fort hon fått tag i nappen. Sen vaknar hon mellan halv 1-4 någon gång och somnar inte om fören hon fått flaska. Sen brukar vi gå upp vid halv 8 ungefär.

Ska tillägga att när David jobbar så sover han i ett annat rum så han ska orka jobba, vilket vi är överens om. 

Emellanåt så har hon sovit hela nätter och för ett tagsen fick vi 2 hela nätter ostörd sömn. Men just när man får upp hoppet om att det ska förbli så, så återgår det till något liknande ovan. Oftast går det bra även om man är trött, men efter ett tag utan återhämtning så tar det på en både fysiskt och psykiskt. 

Nu känns det som att jag varit helt slut i 1 vecka eller 2 och jag behöver verkligen en hel natts sömn utan några störningar för hela jag påverkas väldigt mycket på flera olika sätt, och inte en enda av dom är positiv. Men i morgon tror jag att jag äntligen kan få återhämta mig då David är ledig på Söndag.


Nu ska jag försöka få Milou att vila, sen jag jag försöka att fräscha till mig själv lite grann och när hon har vaknat (om hon nu somnar) så ska jag släpa ner oss till öppna förskolan så att vi får komma ut och hon får träffa andra barn. Hoppas på att jag ska piggna till lite genom att tvinga mig utanför dörren och göra något.
Till top