Skärtorsdag

Allmänt, Barn&Föräldersnack / #1åring, #energidryck, #everyday, #förälder, #föräldraskap, #mamma, #mor, #mother, #motherhood, #nosleep, #parenting, #påskvecka, #skärtorsdag, #sol, #storstäd, #städtorsdag, #trött, #tröttmamma, #vardag., #vardagen, #vår, #vår2019 / Permalink / 0
Ännu en jobbig natt, alltså att vakna upp till ett väldans gnäll varje gång är så irriterande och hon ger ju aldrig upp, fören hon får en flaska. I morse vakna jag upp med huvudverk och kände mig bara helt förstörd. Jag tänkte att jag kommer att få ett psykbryt snart. Ringde mamma och fråga om Milou kan få vara hos dom ett par timmar när hon slutat, vilket gick bra.
 
När jag väl hinkat i mig ett par koppar kaffe så bestämde jag mig för att börja storstäda ena halvan av lägenheten, den halvan där Milou sover middag så jag fick det gjort innan. Piggna till något och kunde städa utan problem eller avbrott, Milou lekte så snällt under tiden och hängde på mig och kika vad jag gjorde mellanåt. Hon är dock rädd för dammsugaren men också så nyfiken så hon kan inte låta bli att kika 😂
 
När jag va klar med den halvan så va det dags för lunch för Milou och nu la jag henne för att vila middag för en stund sen. 
 
Själv hamna jag i soffan och tar igen mig lite och hoppas på att hålla någon slags jämn energinivå. Skickade till mamma att dom inte behövde ta Milou ifall dom inte hade lust eller om det förstörde deras planer för kvällen för det har gått ganska bra hittills, kan nämligen inte hämta Milou fören vid halv 7-7 eftersom David jobbar. Får väl se vad hon säger. Önskar att vi hade 2 bilar i sådana här lägen.
Ännu härligare väder idag för övrigt. Det är ju nästan en skam att inte vara ute i det, men jag har bestämt mig för att städa färdigt lägenheten innan jag ens funderar på att ta mig ut. Vet inte ens om jag orkar gå ut idag, i alla fall om Milou åker till sin mormor och morfar. Men vi får se vad det blir under dagen.
 
Vad ska ni hitta på denna härliga skärtorsdag?
Till top