Rörig vardag

Allmänt, Barn&Föräldersnack / #1åring, #barn, #dotter, #everyday, #kids, #life, #livet, #livetsomförälder, #mamma, #mor, #mother, #motherhood, #sömn, #sömnbrist, #vardag., #vardagen / Permalink / 0
Då va det Tisdag igen och David jobbar dygn vilket betyder att jag och Milou är själva ända tills i morgon. 
 
Det har ju varit någon knasig period nu med sömn och gnäll osv. Jag har även börjat att testa på att köra lite efter förskolans rutiner så hon inte blir helt lost när hon börjar där, med andra ord så ligger lunchen tidigare, kl 11, och så vilar dom efter den och det är enda vilan på dagen om jag förstått det rätt.
 
Men idag släppte jag det och gjorde som vi gjort tidigare. Hon va trött vid kl 10 och då fick hon en flaska och så la jag henne och hon tvär somna. Ska testa på att ha 2 vilostunder idag som hon haft tidigare för att se om hon blir något piggare och gladare, sen se hur hon sover inatt.
 
Dom 2 första dagarna när vi körde efter förskolans rutiner på dagen så sov hon 2 hela nätter, dock sov hon inget eller 30 min på dagen då. Men jag tänker att hon kanske är så övertrött hela tiden nu så det är därför det vart lite kaos. 
 
Sen är det antagligen mycket med utvecklingsfas och tänder kan jag tänka mig också. 
 
Tb till när hon va någon vecka gammal och sov mest hela tiden.
 
Själv känner jag mig trött mest hela tiden och mitt största dilemma på dagarna är ifall jag ska passa på att vila när hon gör det eller om jag ska passa på att få något gjort. Dom gångerna jag lägger mig så somnar jag aldrig och så är jag nästan tröttare när hon väl vaknar. Eller så vaknar hon precis när jag slumrat till.
 
Hur sover era 1 åringar? Hade dom också en jobbig period vid denna åldern?
Till top