Livet kom emellan

Allmänt / Permalink / 0
Det har varit fullt upp kan man säga så jag har inte hunnit med att uppdatera här, och när tiden funnits har jag bara varit helt slut.

Först och främst så börja det förra veckan med att Milou välte ut kaffe (det va kallt så ingen får panik över det) över min dator medan jag sprang på toa lite snabbt. Hade inte en tanke på att jag hade koppen kvar på varsagsrums bordet så jag fick torka av den så gott det gick och sen våga jag inte öppna och starta den på typ en dag. Men jag hade tur så den fungerar än, bara att det är en fläck i skärmen och musen inte fungerar men ska hämta en vanlig mus som jag fått i veckan (det är en laptop jag har alltså)

Sen jobba David dygnet runt i stort sett hela förra veckan så jag va själv med en Milou som hade en vecka där hon knappt sov, så när hon väl gjorde det passa jag på att käka, laga mat och ta igen lite krafter.

På dagarna hitta vi på saker som att gå till öppna förskolan, vi va även med min mamma i Örebro en sväng och köpte massa kläder till Milou eftersom hon knappt hade något kvar sen hon växte ur en storlek, plus att det kommer behövas när hon börjar förskolan om typ 1 månad. 

På tal om det så va vi på föräldramöte där också, kändes bra. Det verkar vara en bra förskola med allt egentligen så lite av nervositeten har släppt faktiskt. Det känns mer kul nu förutom att jag kommer vara borta från henne så många timmar om dagarna. Men deras inskolning va lite både för barnen och föräldrarna så dom har en minsta tid på 2 veckor och krävs det längre tid än så så får man det. Främst för barnets del då såklart.

Och utöver allt detta så har jag dessutom varit på intervju som resultera i jobb, först och främst i sommar men har man tur kan det bli förlängt. Så det är jag också lite nervös över, men främst glad.

Så ja det har verkligen varit mycket föregående vecka, men denna veckan blir det något mindre tror jag då David inte jobbar lika mycket heller.

Men idag jobbar han dygn så honom träffar vi inte fören i morgon igen.

Milou har återgått till sin vanliga sovrutin så hon sover nu och jag ska bara slappna av någon timme innan jag ska börja med middagen.

Så här söt blev hon u sin nya outfit, något förstor än men 😍
Till top