God morgon Lördag

Allmänt, Hudvård&skönhet / #ensamtid, #greeneyes, #makeup, #nomakeup, #rogivande / Permalink / 0
Idag är jag utvilad, så skönt! Kunde dessutom gå upp och dricka mitt kaffe i lugn och ro. Minns inte när det hände senast. Har hunnit med att plocka i ordning lite här hemma och starta en tvätt. Tänkte passa på att få lite sånt där små plock gjort så att ordningen hålls här hemma efter storstädet i Torsdags.
 
Utöver det så ska jag bara ta det lugnt så länge det går och mitt samvete tillåter hehe.
 
Denna gången kunde jag faktiskt slappna av på riktigt ska jag säga. Låg på soffan ett bra tag igår och bara va. Sen fick jag lust att göra något och då satte jag mig och sminka mig. Tycker det är kul när man har tiden och kan göra det i lugn och ro. 
 
Det är dock sällan jag kan fånga upp det riktiga resultatet på ögon och hud på bild men läpparna gavs rättvisa i alla fall. 
Så fort jag va klar så tvätta jag bort det och hoppa in i en dusch. Det är rogivande att sitta och sminka sig tycker jag, men nu för tiden så föredrar jag att bara pigga upp ögonen lite grann om jag ska sminka mig. Känner mig oftast bara kladdig och ofräsch med massa smink. Känner även att man inte kan röra ansiktet typ, pillar man så får man smink på fingrarna eller kläder och så förstör man sminket. Jag vill lixom kunna röra aniktet utan att behöva tänka på det.
 
Det som jag tycker kan funka är dock mineral foundation, alltså i puderform. Det känns mer naturligt och lägger sig bättre på huden tycker jag, även om det kan färga av sig på kläder så vågar man i alla fall röra i ansiktet utan att det blir förstört.
 
Fast oftast föredrar jag att vara helt utan smink. Det är skönast så.
 
Hur som helst.. I eftermiddag så ska vi grilla hos mina föräldrar innan vi tar med Milou hem, det ser jag verkligen fram emot när det är så härligt väder!
Till top