Fredags överraskning

Allmänt / #barnfri, #fredag, #stressad, #tb / Permalink / 0
Det blev ändrade planer då Milou inte alls gick med på att sova. Jag kände att jag inte ville släpa med mig en grinig unge ner till öppna förskolan och jag själv va minst lika trött och grinig, så jag ringde min mamma och fråga om inte Milou kunde få vara hos dom ett par timmar så jag fick vila upp mig och Milou fick komma ut. Väl här så sa mamma att hon lika gärna kunde få sova hos dom så att jag och David kan få sova inatt och där va jag inte sen med att tacka ja ska jag säga.
 
Så det blev en win win win kan man säga, vi får sova, Milou får komma ut på landet och vara ute och leka plus att hon tycker det är super kul med mormor och morfar och mina föräldrar får spendera tid med henne vilket dom tycker är kul eftersom det är deras enda barnbarn.
 
Nu åkte hon för en stundsen och precis som alltid så tycker jag det känns skönt att få slappna av men så får jag lite ångest när jag vet att hon ska vara borta så länge. För hur trött jag än är så saknar jag ju henne och att hon ska vara borta ett dygn kan jag tycka är lite väl länge, för även om det känns skönt i stunden när man tänker på att få sova så får jag alltid ångest när jag lämnar över henne och vet med mig att jag inte får träffa henne fören dagen efter. Speciellt idag då vi inte kan hämta henne fören David slutat jobbet i morgon vilket är runt halv 4...
 
Men nu har hon åkt och jag ska göra mitt bästa för att slappna av och njuta av lite ensamtid både idag och i morgon. Jag brukar nämligen vara stressad när vi ska hämta henne också när hon varit borta så länge, jag saknar ju henne, men så vill jag inte heller tynga ner mina föräldrar med att hon ska vara hos dom hela dagen efter också. (nu vet jag ju innerst inne att dom inte tycker det är jobbigt men jag kan inte hjälpa det) Jag har väldigt svårt att slappna av helt enkelt och känner mig alltid stressad när vi lämnar bort Milou. 
 
Men som sagt denna gången ska jag göra mitt bästa för att ta vara på tiden, och till att börja med så ska jag fixa något snabbt att käka sen ska jag bara slänga mig på soffan och kolla på youtube eller serie och bara va.
 
Slänger in en bild från 2017, då jag faktiskt orkade och hann sitta och göra olika sminkningar.
Till top