En 1 åring bor numera hos oss

Allmänt, Barn&Föräldersnack / #1åring, #birtdaygirl, #birthday / Permalink / 0
Ja tänk att våran lilla bebis förvandlades till en 1 årig liten tjej idag. En sprallig, nyfiken och bestämd liten tjej.
 
Tänk att det är 1 årsen vi låg på BB och såg henne för första gången. Man kan ju inte låta bli att bli blödig. Igår hade jag en mindre ångest/gråt attack att tiden har gått så fort och att hon börjar förskolan om en månad. Jag är rädd för att lämna min lilla tjej ifrån mig och starta mitt "vuxen" liv igen med jobb 8 timmar om dagen. Jag kommer ju sakna ihjäl mig och så är jag så rädd att missa något av alla hennes första grejer som inte har kommit än. Dessutom när man tänker på det så kommer hon faktiskt spendera mer vakna timmar på förskolan än hemma. Ja det är verkligen skräck blandad förtjusning.
 
Bara för att reflektera:
Detta är Milou för 1 år sedan. Vart tog den tiden vägen? Jag kan lixom inte riktigt minnas att jag hunnit med i svängarna eller ens hunnit njuta av den här lilla bebisen?
 
 
Och här är hon nu. Lilla lilla älsklingen vart tog tiden vägen?
 
Hur som helst.. Hon fick massor av fina presenter men att riva papper och kolla på alla fina snören va inte i närheten så roligt som jag trodde att det skulle vara. Presenterna tyckte hon inte heller va jätte intressant, det är mest gå och läsa böcker som gäller just nu. 
 
Tänkte avsluta med att visa tårtan som jag gjorde, bestämde mig för mycket frukt för att minska så mycket som möjligt på sockret eftersom att Milou skulle äta av den också. Hade vanlig köpt tårtbotten sen mosa jag banan emellan och ringla lite kolasås på det och på andra lagret hade jag vanligkräm och så lite grädde på utsidan.
Inte heller denna va någon hit tyckte hon, men frukten va mumsig. Det är min tjej det hehe 😍
Till top