Bara Milou

AllmÀnt, Barn&FörÀldersnack / #1Äring, #dÄligstart, #dÄligstartpÄdagen, #irriterad, #sömn, #trött / Permalink / 0
Jag har insett att jag i stort sett bara skriver om Milou och hur dĂ„ligt hon sover just nu...😂 Men sĂ„ Ă€r ju detta som en slags dagbok för mig ocksĂ„ som jag vill kunna gĂ„ tillbaka i och se hur det va.
 
SĂ„ pĂ„ tal om just det.. Blev bara en sovstund för Milou igĂ„r dĂ„ hon sov i 3 (!) timmar. ÄndĂ„ va det en övertrött tjej jag la igĂ„r kvĂ€ll. Och natten blev inge vidare heller dĂ„ hon vakna runt halv 1 första gĂ„ngen och halv 6 andra, ingen av gĂ„ngerna gav hon upp fören hon fick en flaska.
 
SÄ idag gick vi upp kl halv 9. Jag pÄ mindre bra humör efter att behöva vakna till ett jÀvla gnÀll 3 gÄnger med bara nÄgra timmars mellanrum. Sen vÀgra hon frukost pÄ det sÄ nej det blev ingen bra start pÄ dagen.
 
Men hon kÀka lunch runt 11 och nu ligger hon och vilar och jag fÄr ta igen mig, dricka kaffe i lugn och ro och börja om morgonen om man nu kan göra det.
 
SÄhÀr bra bordsskick har min Àlskade dotter ocksÄ....
 
David kom hem och vÀnde i förmiddags med, kÀka lite innan han skulle vidare till sitt andra jobb. Som han sliter mitt stora hjÀrta. 
 
Idag hade jag tÀnkt att vi bara ska vara hemma. TÀnkte göra en sats med trolldeg som hon kan fÄ kleta med. Men sÄ ringde kompisens barn och undra om inte vi kan komma bort till deras kolonistuga, sÄ vi fÄr se vad det blir nÀr Milou vaknar helt enkelt.
Till top