Rusk ute=Mys inne

Allmänt, Hudvård&skönhet, Tips / #Milou, #ansiktsmask, #apotea, #drhauschka, #everyday, #face, #förälder, #hudvård, #hudvårdsrutin, #life, #lifestyle, #mamma, #mor, #morochdotter, #mother, #natural, #naturalproducts, #naturligaprodukter, #naturligt, #rekommendation, #skincare, #skönhet, #tips, #vardagen / Permalink / 0
Idag blåser det halvt storm och är allmänt tråkigt väder ute, så jag bestämde mig för att jag och Milou tar en mysdag hemma. Tvättar för fullt och har bara tagit det lugnt hittills. Men så tog lillan en längre tupplur så jag passa på att skämma bort facet lite för det va evigheter sen. Att det kändes skönt!
 
Började med ett ångbad för ansiktet och har köpt en vätska som man ska ha i för att förbereda för djuprengöring. Man bara slänger i 2 matskedar och blandar runt lite. Jag brukar göra på 1 liter vatten, sen börja huvudet över bunken med blandningen med en handduk över för att få så mycket ånga som möjligt i ansiktet och sitta så i 5-10 minuter.
 
Efter det så slängde jag på en ansiktsmask.
 
 
Det är ett pulver som man blandar ut med vatten, 1-2 teskedar av båda och sen röra runt och kleta på. Vet inte riktgit vad det är i faktiskt (läste mycket innan jag köpte produkterna men har glömt nu) men det är som en lermask när man har den på och så torkar den. Även den ska sitta på i 5-10 min. (Ja det ser ut som att man går runt med bajs i ansiktet typ)
 
 
Sen sköljer man bort den eller torkar av med en våt handduk och slänger på sin vanliga hudvårdsrutin. I mitt fall är det en toner, ögonkräm och dagkräm. 
 
Va riktigt skönt att få detta gjort då jag tänkt på det så länge men inte riktigt tagit mig tiden eller haft ork.
 
Eftersom att det är mysdag så slängde jag bara på mig min otroligt vackra onepiece och strosar runt i här hemma och Milou har fortfarande pyjamasen på sig. Kan det bli skönare? 😁
 
Vad brukar ni göra när det är tråkigt väder ute?
Till top