Regniga Måndag

Allmänt, Barn&Föräldersnack / Permalink / 0
Idag har vi varit på Bvc på förmiddagen, hon växer som hon ska och allt sånt där. Tycker dock alltid det känns lika skönt efter, som en liten lättnad varje gång att hon faktiskt är frisk även fast man inte märkt att något skulle vara fel så känns det bra helt enkelt.
 
Idag fick hon även 2 sprutor, och jag hatar det! Jag förstår att det är för hennes bästa i längden och att det behövs göras... Men när man hör det där gråtet som hon får vid den smärtan så gör det så ont i hjärtat på mig. Det är så jävla jobbigt och jag känner mig så fruktansvärt taskig mot henne! Visserligen går det över ganska snabbt men ändå... Skönt att det är gjort nu i alla fall.
 
Misstänker att vi kan vänta oss feber ikväll och i morgon, så blev det sist i alla fall men vi får väl se.
 
I eftermiddag ska jag med på Davids körlektion (Ja han håller äntligen på att ta det!) då hans lärare tyckte att det skulle vara bra, jag antar att det är för att vi har småtjafsat lite innan när han kört och sådär. Antagligen för att jag inte riktigt minns hur det känns sådär i början när man kör, hur mycket man tycker det är att tänka på osv. Så vi får väl se om det är till någon nytta att jag hänger med idag då. Märks dock en himla skillnad när han kör fast han bara tagit en lektion. Men han är väldigt duktig, så länge han håller fokus 😊
 
Han bokade en intensivkurs så förhoppningen är att han ska ha kortet redan i Oktober, vilket jag verkligen hoppas på! Ska bli så jävla gött när vi kan turas om att köra!
 
Världen finaste! 💕
 
Nu tänkte jag sätta mig och välja ut lite bilder som jag ska framkalla. Milou fick en ram i doppresent där man ska sätta in en bild på henne varje månad fram tills hon är 1 tror jag det va, sen fick hon även en sån där "Min första bok" där man fyller i lite allt möjligt vartefter hon lär sig och även där i ska man sätta in lite bilder, så det tänkte jag greja med nu.
Till top