Onsdag

Allmänt / #5månadersbebis, #Milou, #baby, #badday, #barn, #bebis, #depp, #dotter, #drhauschka, #drhauschka, #dåligdag, #everyday, #familj, #family, #förälder, #föräldraskap, #kids, #life, #lifestyle, #lillan, #livet, #lumene, #makeup, #mamma, #mor, #morochdotter, #mother, #motherhood, #naturalproducts, #naturligaprodukter, #naturligt, #pixie, #princess, #prinsessa, #rastlös, #rutiner, #skönhet, #smink, #tankar, #uttråkad, #vardagen, #ångest / Permalink / 0
 
Idag är en sån där dag då jag är lite trött, lite rastlös och lite uttråkad. Jag vill göra något, komma hemifrån lite, men jag vet inte riktigt vad jag vill göra.. Det är så segt när man känner så.
 
Jag bestämde mig i alla fall för att göra ett försök att sminka mig idag, ni vet med bas och allting. För att ha något att göra, och kanske för att få lite motivation till att hitta på något. Men det va inte helt lätt med en lika rastlös Milou.
 
Jag försökte ha henne i babysittern vid mig med några leksaker, för att sen ha henne på magen i bärselen och till sist i babysittern igen framför Babblarna. Det tog sin lilla tid men jag lyckades tillslut i alla fall. 
 
Fick lite energi och lust strax efter för att sen dippa ner igen. 
 
 
Dagar som denna tröttnar jag lite på att gå hemma, speciellt när jag inte riktigt vet vad jag ska hitta på och hur jag ska roa Milou. Hon tröttnar fort på att ligga i gymmet, sitta i hoppgungan eller sitta med leksaker eller kika vad jag gör. Har funderat på att införskaffa en gåstol som hon kan sitta i korta stunder... Tåls att fundera vidare på i alla fall.
 
Sådana här dagar brukar jag känna att jag behöver någon förändring. Oftast brukar jag känna att jag vill flytta till ett hus, så man kan vara ute och greja i en trädgård åtminstone, eller till en annan stad. Jag brukar fundera på vad jag ska göra när jag går av mammaledigheten, ska jag kanske börja plugga eller ska jag jobba? Jag brukar känna något slags behov av att träffa nya människor, med nya intressen och nya personligheter. 
 
Men jag brukar också känna mig ganska nere och få någon slags ångest över hela situationen, för att jag har svårt att njuta av tiden hemma med lillan dessa dagar. Jag menar tiden bara springer iväg känns det som ibland, och vad jag kommer att ångra att jag inte tog vara på den när jag väl måste tillbaka till jobb eller vad det nu blir... 
 
Jag gillar inte dom här dagarna när det blir såhär.... 😔
Till top