Ny leksak

Allmänt, Barn&Föräldersnack, Tips / #5månadersbebis, #Milou, #baby, #barn, #bebis, #dotter, #everyday, #familj, #family, #förälder, #föräldraskap, #gåstol, #kids, #lek, #leksaker, #life, #lifestyle, #lillan, #livet, #mamma, #mor, #morochdotter, #mother, #motherhood, #nyfiken, #nyfikenhet, #playtime, #princess, #prinsessa, #rastlös, #rekommendation, #shopping, #tips, #uttråkad, #utveckling, #vardagen / Permalink / 0
Då kom jag till skott och köpte en gåstol, och det va en riktigt bra investering ska jag säga! Jag skrev ju tidigare att jag inte riktigt visste hur jag ska roa Milou längre, men nu är det problemet löst kan jag säga.
 
Själva gåstolen i sig är inte så jätte intressant för henne ännu utom någon leksak och smaka lite på grejerna som är där på, det är själva grejen att få stå/sitta hela tiden och hänga med vad som händer och kunna ta sig framåt. Hon är jätte duktig! 😊 I den är hon dessutom nöjd en längre tid, det är jag som får plocka ur henne tillslut när jag ser att hon börjar bli trött eller sådär.
 
 
 
 
Jag visste inte att själva sitsen va snurrbar fören jag såg att hon börja gå lite hur som helst i den, men det är ju också super bra. Den går även att höja och sänka i tre olika lägen så hon når faktiskt ner bra i den redan. 
 
Jag är verkligen superglad att den fungerar så bra och att jag har något att varva gymmet, böcker, leksaker och bärsele med. Hon vill ju helst stå upp mest hela tiden och det blir ju så jäkla tungt tillslut, även att bära henne i selen. Det kan jag bara göra en kortare stund innan jag får ont i ryggen, annars är hon väldigt nöjd i den med.
 
Vi har en riktigt nyfiken liten flicka som gärna vill vara med hela tiden och upptäcka världen. 😊 Rekommenderar verkligen alla som har en rastlös och nyfiken liten bebis att testa gåstolen! Jag trodde att det kanske va en aning för tidigt än, men det va det inte enligt lillan i alla fall hehe
Till top