Min hudvård

Allmänt, Hudvård&skönhet, Inspo, Shopping, Tips / #apotea, #drhauschka, #everyday, #hudvård, #hudvårdsrutin, #imakeyousmile, #inspiritation, #life, #lifestyle, #livet, #natural, #naturalproducts, #naturligaprodukter, #naturligt, #rekommendation, #rutiner, #shopping, #skincare, #skönhet, #tips / Permalink / 0
Jag har äntligen orkat börja med min hudvårdsrutin igen, eller ja på morgonarna i alla fall. Ett steg i taget sakta men säkert framåt hehe 😊
 
För några årsedan bestämde jag mig för att byta ut mitt smink och min hudvård till produkter med så mycket naturliga ingredienser som möjligt. Jag hade nämligen börjat läsa lite om det och tänkte att det kanske är bättre för min hy då jag haft ganska stora problem med fet och aknebenägen hy. Så jag började googla, läsa på och leta upp bloggar med personer som använder naturliga produkter. Jag hittade då en blogg som heter imakeyousmile som jag tyckte va superbra! Hon testar olika produker och recenserar osv.
 
Genom henne hitta jag då Dr hauschka som jag använder än idag. Älskar produkterna! Dom är dessutom relativt billiga och min hy har verkligen förbättrats sen jag börja med dom. 
 
Det som är så himla bra är att det finns för alla hudtyper så jag har använt både för blandhy, fet och aknebenägen hy och torrhy. Men det slutar inte där, för man kan faktiskt beställa små testkit för att se om det fungerar för just dig. Så det va exakt vad jag gjorde.
 
Ungefär såhär ser dom prova på kiten ut.
 
Jag tyckter att man får en bra mängd för att kunna testa på det ett tag och se om det fungerar, och som ni ser får man med en hel del produkter. Jag vet dock inte riktigt hur det ser ut med testkiten just nu och vad dom ligger på för pris, men när jag beställde dom så tyckte jag att det va ett rimligt pris i alla fall.
 
När jag insåg att det fungerade för mig så beställde jag i deras fulla storlek, olika beroende på årstid då jag nu på senare tid har börjat få lite yttorr hud på det kallare halvåret. Har även testat på en hårolja och ett läppbalsam från samma märke, och för mig har allt fungerat superbra!
 
Så är ni sugna på att testa något nytt rekommenderar jag verkligen Dr hauschka. Det man dock ska veta att det luktar en del, och inte jätte gott alla gånger, men man vänjer sig och det är inte så att man går runt och luktar skit kan jag säga i alla fall 😁
 
Jag brukar beställa mina produkter från apotea då dom ligger bäst till i pris, bara ett tips 😉
Till top