Jag smälter!

Allmänt, Barn&Föräldersnack / Permalink / 0
Milou har skrattat en hel del dom senaste dagarna. När jag hörde och såg det första gången höll jag på att smälta! Eller det gör jag varje gång, men ja ni fattar. Och jag blir alldeles varm i hjärtat och kan inte låta bli att skratta själv, dels för att det låter så jävla gulligt och dels för att det är så himla kul! Blir lika varm och lycklig i hjärtat varje gång. 

Det är så himla skönt för oss alla 3 nu när hennes mage blivit helt bra! Peppar peppar för att det håller i sig! Hon är glad i stort sett hela tiden och det är så skönt att se henne glad och må bra.

Vi är dock fortfarande snoriga hon och jag, David klara sig undan helt. Men trots snor och trötthet så tog jag med henne ut på en promenad idag.

Hade tänkt gå ner till stan och kika i lite affärer, men när jag väl kom ner så palla jag inte riktigt. Gick in i 2 st lite snabbt sen gick vi hem igen. Men vi va ute 1 timme i alla fall, och det va skönt för oss båda att komma ut lite 😊

Diablo tar varje chans hon får att vara hos mig nu 💕

Slängde även på lite smink på ögonen idag för att känna mig något fräschare, men så kände jag bara att jag vill på spa och få massage, bli skrubbad och återfuktad, få ansiktsbehandling och så vill jag till frisören och klippa samt färga håret. Bara en total uppfräschning ni vet. Men när jag ska ha både råd och tid med detta det vet jag inte... 

Funderar dock på att göra lite ansiktsbehandling här hemma ikväll. Men får se om jag orkar.
Till top