dagen före Dagen

Allmänt / Permalink / 0
Äntligen Fredag! Idag står städ och tvätt på schemat till att börja med, för i morgon får vi övernattnings gäster 🙂

I morgon ska Milou äntligen döpas. David har haft så mycket med jobb nu över sommaren så vi har fått dra ut på det lite. 

Men jag har haft tur för både mamma och Milous låtsas, extra eller farmor nummer 2, vad man nu vill kalla det, ville baka så jag har inte haft speciellt mycket att förbereda hehe. Funderar dock på att baka lite idag då ena kakan jag baka innan smaka bra, men är inte speciellt vacker. Får väl se vad lillan tillåter senare 🙂

Vad tycker ni om dop? Jag har funderat en del över om vi skulle göra det eller bara ha namngivelse kalas.. Varken jag eller David är kristna, sen finns ju diskussionen om att ifall hon vill bli döpt in i kristendomen och bli med i svenska kyrkan och allt, så kan hon ju göra det själv när hon blir äldre. Då får hon ju ändå möjligheten att bestämma allt sånt själv.

Hur som så kom vi fram till att vi tycker att det är en fin tradition. Vill hon gå ur när hon blir äldre så kan hon ju göra det. Känns även som det underlättar lite med ifall hon vill konfirmera sig och gifta sig i kyrkan eller sådär när hon blir äldre.


Just nu sover hon i alla fall så jag ska passa på att få något gjort medan jag kan. Vad tycker ni om bodyn? Kul när man har en gamer till sambo hehe 😁
Till top