Blöjbud och tand

Allmänt, Barn&Föräldersnack, Shopping, Tips / Permalink / 0
Idag kom ännu ett blöjbud från Norge. Inte lika många denna gången dock för sist blev det lite väl många av vissa storlekar så hon växte ur en hel del paket och kommer antagligen bli en del över av även denna storleken hon har nu. 

Men Davids syster fick barn för någon månad sen så dom har fått det som hunnit bli för litet 😊

Räkna ut förut att ett paket där kostar knappt 40 spänn, och så kan man tydligen köpa lådvis och då är det ännu billigare. Tror vi köpte 22 paket blöjor denna gången, det är då dom små förpackningarna som det är 22 st i har jag för mig, och gav 450 spänn för det. Vad kostar dom här i Sverige? 99 kr st tror jag. Libero är det vi har köpt då. Sjukt vilken prisskillnad!


Upptäckte förut att Milou har en liten tand på väg upp. Hur sjukt?! Nu tar det säkert ett tag innan den kommer för man såg bara lite vitt under tandköttet, men ändå. Trodde inte dom kom så tidigt. Blir nästan lite stressad över hur fort allt går nu, jag hinner ju inte med känns det som emellanåt hehe.

Men det va inte helt lätt att försöka få se om jag såg rätt först som ni kan se på bilden ovan. Hon skulle ut med tungan hela tiden och slicka på mina fingrar och tillslut tog hon tag i handen och börja suga på min tumme 😂 älskade unge!

Men nu ska jag göra som lillan, nämligen lägga mig och sova.


Till top