1-0 till mig

Allmänt, Barn&Föräldersnack / #5månadersbebis, #Milou, #baby, #barn, #bebis, #everyday, #familj, #family, #kids, #life, #lifestyle, #livet, #rutiner, #sömn, #vardagen / Permalink / 0
God morgon! 
 
Idag kunde vi ta nya tag och börja lite smått att testa på att få ihop någon slags rutin. 😀 Milou vakna strax efter 8 och då blev det mat och bus.
Jag tror dock inte hon är någon frukost person, för hon äter oftast inte så bra på morgonen, ungefär hälften av flaskan vilket är 80-90 ml sen är hon nöjd. Vaknar hon inte genom att gnälla och visa att hon är hungrig så har jag börjat vänta in signalerna, och det kan gå hur lång tid som helst. Oftast brukar det visa sig när hon är trött igen och vill sova på förmiddagen och då har gått gått 11-12 timmar sen senaste kvällsmålet.
 
Jag tycker att det känns som en väldigt lång tid, samtidigt så kan jag ju inte tvinga i henne. Hur äter era 5 månaders?
 
Efter bus och lek i babygymmet så tog vi en promenad runt området. Det blev något kortare än vad jag hade tänkt mig för det va lite kyligare ute än vad jag trodde. Men vi tog oss ut i alla fall, och det är huvudsaken för mig. 😊 Min förväntan va att hon skulle somna i vagnen men hon va inte riktigt så trött där ännu, så när vi kom upp va hon vaken en stund till innan hon somna. 
Det här med sömnen har hon börjat streta emot. Jag tror att hon inte riktigt känner att hon har tid att sova, det finns ju så mycket annat kul att göra och upptäcka lixom. Så 2 kvällar i rad har vi nu haft en riktigt övertrött Milou som vägrat att sova. Har tagit riktigt lång tid att få henne att komma till ro, och när hon når det stadiet är det näst intill omöjligt att få henne att somna, plus att hon sover ganska oroligt då.
 
Hur som helst nu sover hon och jag hade tänkt att lägga till ryggträning i min rutin denna stunden. Jag har så ont i rygg och nacke hela tiden och har en väldigt dålig hållning, vilket jag haft i några år nu. Så min tanke är att jag ska börja göra övningar som stärker ryggen och förbättrar min hållning så att jag ska slippa denna smärta.
Jag menar jag är 27 i år, men jag känner mig som minst 60 varje morgon när jag kliver ur sängen. Trevligt.... 😂
Funderar även på om vi har en för mjuk madrass....
 
Men eftersom det är första dagen så ska jag börja med att kolla upp olika övningar som jag kan göra här hemma, så får jag se om jag hinner göra dom också innan hon vaknar här, annars får jag skjuta på det tills senare.
 
Känner ändå att det är en riktig seger eftersom att det blivit som jag hade tänkt mig, hittills..
 
Bild från i somras som hennes faster tog på henne
 
Hur ser era dagar ut? Vad har ni för rutiner?
Till top