Hus och ett jävla tjat om skogen...

Allmänt / #dröm, #energi, #kantareller, #livetpålandet, #längtan, #mushrooms, #rogivande, #skogen, #skogensguld, #skogspromenad, #svamp, #trattisar / Permalink / 0
Men det är ju så härligt att bara strosa omkring där i naturen, få frisk luft, leta och plocka svamp och bara vara. Jag är verkligen i en period där jag skulle kunna springa omkring där hela dagarna varje dag. Milou tycker ju också det är så härligt! Så gissa vad vi ska göra idag? Ja just det, gå ut i skogen 😀 Ska se om jag kanske gör i ordning en liten picknick korg denna gången också, hur mysigt?
 
Just nu längtar jag så mycket efter att flytta till hus! Jag är ju uppväxt på landet och bodde där tills jag flytta hemifrån då jag flytta in till stan. I mina ungdomsår ville jag inget hellre än att bo i stan. Men på senare år, speciellt sen Milou kom, så längtar jag verkligen ut på landet igen. Att ha den där skogen och naturen rätt inpå, inga grannar, bara ta ett kliv så är man utomhus (i stället för 3 jävla trappor och helst en bilfärd för att slippa ifrån stan och folk). Att ha en trädgård att greja i, kunna ställa ut Milou i vagnen så hon kan få sova ute i friska luften, där hon sover som bäst. 
 
Att ha en trädgård som hon kan springa omkring och leka i när hon blir lite större. Ja allt med landet är bättre utom 2 saker enligt mig.
 
  1. Längre till affärerna, men det gör mig inte så mycket
  2. Mörkret.. Tro det eller ej, fast jag växte upp på landet så är jag mörkrädd och jag lyssnar ju på så mycket dokumentärer, poddar och ja allt verklighetsbaserat om mord och brott. Gissa vilka tankar som då kommer på kvällen när mörkret faller? Dom där mördarna som är på rymmen kommer ju såklart att hitta hem till oss, speciellt när David är borta eller så kommer det vara hos oss det blir inbrott. Kanske kommer jag kunna se spöken helt plötsligt? Dom där tankarna att allt kommer ju såklart att hända mig! Typ så. Dom har säkert adressen innan vi ens flyttat in och väntar bara på att jag ska vara hemma själv en kväll hehe
Många fler och värre tankar än så snurrar runt i mig just i den stunden. Har sagt att när vi bor i hus, för det är inte en fråga ifall det blir så, så ska vi ha larm och filmkameror runtom på gården så att jag kan se vad som händer ifall något händer.
 
 
Helst skulle jag ju vilja ha en vallgrav med höga staket och tak om natten runtom gården som man sen kan fälla ner under dagen. Ett par vakthundar på det också så vore det perfekt. 
 
Får väl se när det blir av, för tillfället är ekonomin inte på våran sida så att säga så det lär la dröja ett tag till, men jag kikar på hus till salu nästan varje dag och drömmer mig bort. 😊 Drömläget hade ju varit mitt ute i skogen, i ingenstans, utan grannar på flera kilometers avstånd åtminstone. Men så skulle jag aldrig våga bo ifall David är borta på kvällarna. 
 
 
 
Hur härligt ser inte det här ut tillexempel? Finns hur mycket som helst när man väl börjar kika omkring.
Drömmigt!
Till top