Sega dagar

Allmänt / Permalink / 0
En natt eller 2 sov hon helt okej, men nu verkar vi vara tillbaka på att inte sova... Jag förstår inte vad det är som gör att hon inte kommer till ro? Jag inbillar mig ju att det är dessa utvecklings faser, men hur många kan man ha på rad? Och hur länge kan dom hålla i sig? Inatt märkte jag att hon va gasig så massera magen på henne, tänkte att det kanske är det som stör? Att magen blir orolig nu när hon smakar på massa oliak saker och vi har bytt till tilläggsersättning och välling i stället för den vanliga ersättningen? Kanske sover hon för mycket på dagarna? Men det är ju bara ca 30 min per gång och så kanske hon vilar 3-4 ggr på dag. Bebisar ska ju sova mycket i denna åldern har jag läst... 
 
 
Jag blir snart galen på det här för att inte få sova påverkar oss alla. Milou är dock pigg och glad på dagarna, men idag har hon tillexempel knappt käkat frukost. Testa med vällingen först där hon tog ett par klunkar. Tillslut gav jag upp och 2 timmar senare prova jag med ersättningen där hon drack knappt hälften..
 
Jag blir bara trött och depp, motivationen försvinner helt och lika så engagemanget. Jag har saker jag vill göra, men jag bara orkar inte. Jag vill försöka engagera mig i Milou och leka med henne osv, men jag orkar inte så hon går i sin stol eller ligger i gymmet. Visserligen verkar hon nöjd men jag vill ändå på något sätt vara där med henne i stället för att bara sitta och titta på.
 
David har mycket med jobb, körkort och snart plugg. Jag tar henne nätterna när han jobbar så att han ska kunna komma dit och vara pigg och göra sitt jobb bra. Vi har ingen ork och knappt tid att övningsköra efetrsom han jobbar och Milou av någon anledning inte gillar att åka bil just nu. Han hinner knappt plugga till körkortet för att jag behöver lastas av lite när han väl är hemma eftersom att jag inte fått sova. Snart ska han börja plugga på det här. Och detta gör ju att han inte får så mycket ledig tid för sig själv att bara slappna av och ta det lugnt heller.. 
 
Nej idag är jag bara trött och inte alls på humör...

Till top