Fredag

Allmänt / #höst, #promenad / Permalink / 0
Idag har jag och Milou varit ute på en promenad. Det har verkligen varit perfekt höstväder, solen som skiner och ger värme och kyla i luften. Mysigt tycker jag 😊 Under promenaden blev vi förföljda av 2 katter. Först träffa vi på en som jag tyckte lät, så jag plocka ur hörluren och mycket riktigt gnällde den, jag stanna och prata lite med den men tyckte den såg lite lurig ut så jag våga inte klappa den. Fortsatte att gå och katten sprang efter. Efter någon meter kom en till katt fram, jag gissar att dom båda bodde där och då tog den över stalkandet i stället hehe. 
 
Hade det inte varit så mycket folk omkring hade jag antagligen tagit en bild och stannat och pratat med dom lite men så kunde jag inte med då.
 
Blev lite uppfräschning med smink idag
 
Blev dock bara ett par kilometer då min mage skrek efter mat. Lillan somna ganska lagom till att vi bara hade en liten bit kvar hem (såklart). När vi kom hem så kom vi inte in i porten för då har min bricka slutat fungera. Perfekt! Hade tur att några va ute och greja så det va en av dom som kunde släppa in mig i alla fall. Får förhoppningsvis en ny bricka i början av veckan som kommer. 
 
För övrigt så är det väl helg för dom flesta nu, jag själv märker ingen större skillnad direkt. Blir väl lugnt ikväll i vanlig ordning. Vad ska ni göra idag? 😊
Till top