Det svajar

Allmänt / Permalink / 0
Energin, humöret, lusten och livet. Som det ju gör naturligt. Känns dock som att det snurrat något negativt moln över mig det senaste, eller oss kanske...

Samtidigt så känns det som att det verkligen är från dag till dag. Ena dagen är allt på topp, medans den andra dagen får man som en fet käftsmäll raka vägen från posten typ.. 

Därför har det blivit lite dåligt uppdaterat här... Jag har börjat skriva på många inlägg, som jag sen valt att inte publicera. Jag har känt mig kluven. Å ena sidan vill jag hålla en någorlunda positiv energi här, å andra sidan så är det ju så livet ser ut.. Det går upp och ner, allt är inte så jävla bra hela tiden, och ibland tycker jag att det är för få som delar med sig av det dåliga. Det där som man kan känna igen sig i, det där som gör att man kanske inte känner sig så jävla ensam i stunden.. 

Men jag vill inte publicera i stundens hetta. Dels så har det en tendens att bli väldigt långa inlägg, dels är jag expert på att uttrycka mig klumpigt och inte speciellt vackert så att säga.. Och publicerar jag något sånt kommer det förmodligen gnaga i mig efteråt, den där osäkerheten.. 

Men så vill jag ju hålla den här sidan, min sida, så öppen och ärlig som möjligt. Som Jag förklarat i min beskrivning. Jag gillar the real deal och ingenting är förfinat eller förskönat på något sätt. Jag har bara valt att hålla det borta.

Jag vet inte, jag får fundera vidare på det där helt enkelt. 

Vad tycker ni? 
Till top