Designa egna kläder

Allmänt, Inspo, Mode, Shopping, Tips / #baby, #barn, #bebis, #design, #designasjälv, #egendesign, #inspiritation, #kids, #kläder, #klädermedtryck, #netshirt, #netshirt.se, #rekommendation, #shopping, #tips, #tryck / Permalink / 0
Har kikat på sånt tidigare då jag hade tänkt göra en body till Milou med någon rolig text på och kanske en söt liten figur av något slag. Det har dock inte blivit av då jag tycker det har blivit lite dyrt i slutändan.
 
Men så hitta jag in på Netshirt där det faktiskt inte är så farligt dyrt. Där kan man välja mellan färdiga tryck och loggor eller text i olika typsnitt. Man kan även göra sin egna design, tillexempel slänga på en bild från datorn.
Hur kul?! Det finns att göra på barnkläder i alla dess former och färger, vuxenkläder, väskor, skor, ja typ vad som helst. 
 
Tänker att det är superbra för barn som går på förskola eller skola att antingen göra något personligt som man vet att ingen annan har, eller trycka barnens namn på kläderna, tillexempel regnkläder och vantar eller sånt där som ofta kan blandas ihop eller försvinna.
 
Även super kul som present till en liten nyfödd bebis med en personlig body, eller som julklapp till någon man känner med en rolig text eller bild på. 😀
 
För att komma till deras sida kan ni Klicka här

Lånad bild från Netshirt.se
Till top