Nytt kapitel

Allmänt / Permalink / 0
Okej jag vet, det har varit väldigt rörigt, ointressant och tråkigt här. Jag har velat mellan att lägga upp grejer och sen inte gjort det alls i vissa perioder. Häromdagen valde jag faktiskt att ta bort bloggen, men när jag nu logga in på mitt konto så fanns den till min glädje kvar! Så jag har bestämt mig, jag ska fortsätta och jag ska försöka bli bättre på alla sätt och vis, jag vet bara inte riktigt hur än. Men jag ville ändå slänga in en update.
 
Nu till vad som hänt senast...
 
  • Pappa har kommit hem från utlandet, hel och levande tack och lov!
  • David klara körkortet igår! Jag vet inte vem som va gladast, han eller jag hehe. Så vi tog premiär tur ut till mina föräldrar igår och käka middag och idag tog han första vändan helt själv till jobbet. Han va allt lite nervös och kände sig kriminell, jag minns känslan 😉
  • Han har dessutom blivit utvald att vara statist till en filminspelning som ska sändas på Svt nästa år. Hur kul?! Han bara gjorde en snabb anmälan på en sida för att kunna få in lite extra cash, så hörde dom av sig bara någon dag eller 2 efter, då hade han inte ens engagerat sig i att göra en ordentlig profil.
  • Jag har börjat satsa på trav. Det har väl gått lite sådär, men jag har verkligen försökt läsa på lite grann och sätta mig in i det. Jag har inte vunnit än men jag hade 5 rätt igår på V86 😀 Tycker själv att jag blivit ganska duktig hehe
 
Och det va väl de...
Lillan kunde äntligen rocka sina snygga adidas nu, dom är bara pyttelite förstora fortfarande, men det gick ca 2 sekunder innan hon sparka av sig dom hehe.
Till top