November

Allmänt / Permalink / 0
Anledningen till att det har varit dött här ett tag är för vissa dagar har jag känt mig nere, varit trött och bara inte hunnit eller orkat skriva något, medan andra har jag bara njutit av stunden. 

Så nu har det hunnit bli November. Jag har sett att det finns en del "trogna" (nyfikna?) Personer som ändå är inne och kikar här varje dag, så jag tänkte ta mig tiden att bara göra en snabb uppdatering..

Det är väldigt mycket just nu som jag har för mig att jag skrev i något tidigare inlägg. Så tröttheten finns här hela tiden, även brist på motivation för någonting alls egentligen.

Sen har min pappa åkt utomlands och ska jobba i ca 2 veckor i ett land där det är krig, han är visserligen utanför det drabbade området men såklart så finns ju en oro hela tiden att någonting kan hända. 

Men i morgon får vi alla en paus. David är ledig och ska ut med sitt jobb och bada badtunna och grejer sen så ska dom sova där och Milou ska till sin mormor och sova där, vilket betyder att jag blir helt själv hemma och får en välbehövlig paus.

Jag har inte bestämt mig för om jag bara ska vara hemma och inte göra någonting speciellt och bara vila upp mig, eller om jag ska passa på att hitta på något. Jag behöver vilan, men jag behöver även komma ut från lägenheten. Så får se vad jag bestämmer mig för, oavsett så har jag i alla fall laddat upp med en flaska vin 😁 
Känner jag mig själv rätt så kommer jag antagligen chilla hemma först med musik och sätta mig och göra mig i ordning (innan jag blev gravid så satt jag titt som tätt och bara gjorde olika sminkningar) när jag väl har tid, sen kommer jag antagligen bli rastlös och vilja göra något. Men vi får väl se som sagt.

Ska/har ni varit på någon Halloween fest i år? Blev inget för mig i alla fall, däremot så tycker jag det är kul att göra sminkningarna inför maskerad överlag. Får jag tid ska jag nog sätta mig och göra någon ikväll 😊

Random bild från förra månaden...
Till top