Härlig promenad som sluta i skräck

Allmänt, Barn&Föräldersnack / Permalink / 0
Idag är det väldigt gråmulet här och när jag går inne och ser ut på vädret så tycker jag oftast att det är väldigt tråkigt och deprimerande väder, inte konstigt att man är trött typ.

Men jag bestämde mig ändå för att gå ut en sväng så Milou får komma ut, så jag passa på att posta lite brev och sen gick vi till en skogsdunge här i närheten och bara vandra omkring eftersom att hon gillar att vara i skogen 😊 och när jag väl kommer ut så tycker jag oftast att sånt här väder är så mysigt att gå omkring i.


Hon va superglad och skratta och hade sig, efter en kort runda börja vi gå tillbaka hemåt, skulle bara göra ett kort stopp i affären på vägen.

Men när vi hade kommit ut på trottoaren igen så såg jag att hon börja bli ledsen och hon börja gnälla och gråta och spy. I ca 2 sekunder såg det ut som att hon inte fick någon luft så i panik lyfte jag upp henne mot axeln och slog lite löst mot ryggen för att sen kolla på henne vad som händer. Hon va fortfarande ledsen och det kom lite kräk genom både näsa och mun men hon andades i alla fall.

Usch vilken rädsla det va alltså! I samma veva gick en tant förbi och fråga hur det gick så förklara jag vad som hände och att jag blev lite rädd, hon förstog det och sa att jag skulle lägga henne över armen och slå på ryggen, men allt verka redan bättre så jag gjorde aldrig det. Jag minns inte om jag va dryg eller något men jag va så jäkla rädd i den stunden, jag blev dock glad att någon stanna så jag inte stod där själv med allting.

Usch, va helt skakis resten av vägen hem och fortfarande lite grann. Det va verkligen hemskt!

Jag vet inte riktigt vad som hände egentligen men jag funderar på om det va för att spyan va lite tjockare än vanligt då hon hade ätit potatis och morots puré innan till lunch. 
I dag testa jag nämligen att ge lite större portion med mat och så tänkte jag vänta ut henne och se hur länge hon stog sig så fick hon tilläggsersättning när hon blev hungrig igen.

Hur som, det va riktigt läskigt och har haft koll på henne hela tiden efter. Nu ligger hon och sover i mitt knä och jag vet inte om jag ska låta henne ligga här tills hon vaknar eller om jag ska försöka lägga bort henne och börja med maten. Är som sagt fortfarande lite uppskakad..
Till top