7 Månader och en personlighet börjar växa fram

Allmänt, Barn&Föräldersnack / #7månadersbebis, #baby, #barn, #bebis, #dotter, #everyday, #familj, #family, #förälder, #föräldraskap, #kids, #life, #lifestyle, #livet, #personlighet, #princess, #prinsessa, #vardagen / Permalink / 0
I dag blir Milou 7 månader, herregud vad tiden går fort! När jag va gravid tyckte jag att tiden knappast kunde gå segare, men nu bara springer den iväg känns det som..
 
Hur som helst....
Hon vägrar krypa, vilket jag fortfarande tror hon kommer hoppa över och börja gå direkt. Däremot så sitter hon stabilt nu, enda problemet är om hon ska försöka ta något från sidan eller försöker ställa sig upp, då tippar hon.
 
 
Personligheten då.. Ojojoj säger jag bara! Man märker redan nu att hon är en envis och bestämd ung dam. Det kommer garanterat bli en hel del trots perioder och jag vill inte ens tänka på tonåren hehe 😂 Men man får väl tänka som så att både jag och David är envisa och bestämda så ja hon har ju bara fått det från oss, det jag är lite rädd för är blandningen av det och att eftersom vi både är det så kanske hon blir det extra mycket? 
 
Tror det kommer bli mycket tjafs mellan henne och David när hon blir äldre, för han är stenhård med principer. Vilket är bra, jag vill gärna tro att jag är det men man vet aldrig hur det blir när man kommer till sitt barn, man har ju en svaghet där helt klart. 
 
Vi har redan börjat prata lite om olika situationer som kan uppstå när hon blir äldre och hur vi ska göra med vissa saker och sådär, så hoppas bara vi kan hålla på det. Man vill ju ändå göra allt för hennes bästa och för att hon ska växa upp och bli en bra människa med koll på hur livet fungerar så att säga.
 
För övrigt är hon nyfiken på det mesta och röjer här hemma i sin gåstol, men fortfarande så blir hon ganska snabbt uttråkad. (det kan hon väl inte fått från mig?!😉)
Till top