Testar tikei

Allmänt, Hudvård&skönhet / Permalink / 0
För ett tagsen beställde jag lite prover från tikei. Blev 2 foundations då jag va osäker på min färg och 1 concealer från samma färgskala. 
Dom kommer i små burkar men det är mer i än vad man kan tro, skulle säga att foundationen räcker till minst 3 appliceringar beroende på hur mycket man smackar på såklart.

Tog en bild innan med endast dagkräm i ansiktet

Och såhär blev det med basen 
Funka riktigt bra tycker jag. Jag vill ju helst ha så naturligt resultat som möjligt och helst inte behöva använda så mycket heller. Tycker det täckte det mesta och gav ett fint slutresultat.

Sen tog jag en bild när jag va helt klar med sminket. Måste säga att jag är riktigt nöjd och kommer absolut att köpa en burk i original storlek när provet är slut.

Jag sminkar mig ju inte så ofta nu för tiden så känner inte att jag har så bråttom.

Nytt kapitel

Allmänt / Permalink / 0
Okej jag vet, det har varit väldigt rörigt, ointressant och tråkigt här. Jag har velat mellan att lägga upp grejer och sen inte gjort det alls i vissa perioder. Häromdagen valde jag faktiskt att ta bort bloggen, men när jag nu logga in på mitt konto så fanns den till min glädje kvar! Så jag har bestämt mig, jag ska fortsätta och jag ska försöka bli bättre på alla sätt och vis, jag vet bara inte riktigt hur än. Men jag ville ändå slänga in en update.
 
Nu till vad som hänt senast...
 
  • Pappa har kommit hem från utlandet, hel och levande tack och lov!
  • David klara körkortet igår! Jag vet inte vem som va gladast, han eller jag hehe. Så vi tog premiär tur ut till mina föräldrar igår och käka middag och idag tog han första vändan helt själv till jobbet. Han va allt lite nervös och kände sig kriminell, jag minns känslan 😉
  • Han har dessutom blivit utvald att vara statist till en filminspelning som ska sändas på Svt nästa år. Hur kul?! Han bara gjorde en snabb anmälan på en sida för att kunna få in lite extra cash, så hörde dom av sig bara någon dag eller 2 efter, då hade han inte ens engagerat sig i att göra en ordentlig profil.
  • Jag har börjat satsa på trav. Det har väl gått lite sådär, men jag har verkligen försökt läsa på lite grann och sätta mig in i det. Jag har inte vunnit än men jag hade 5 rätt igår på V86 😀 Tycker själv att jag blivit ganska duktig hehe
 
Och det va väl de...
Lillan kunde äntligen rocka sina snygga adidas nu, dom är bara pyttelite förstora fortfarande, men det gick ca 2 sekunder innan hon sparka av sig dom hehe.

Kan själv!

Allmänt / Permalink / 0
Hon skulle absolut äta själv idag, gissa om det blev bad efter? 🤣 Men hur söt?!

Har hört att skitiga barn är glada barn, verkar ju stämma måste jag säga 😁
Till top