Uppdatering

Allmänt, Barn&Föräldersnack / Permalink / 0
Jahaja då har det gått ett tag igen... 

Om vi börjar med lillans mage så har vi hunnit med bra perioder och fruktansvärda.. Har testat en hel del nu känns det som och hon har mest bara lidit av biverkningar från laktulosen. Så nu har vi tröttnat och beslutat att sluta med allt och enbart testa med ersättningen vi har nu och magdroppar så får vi se hur det går. Hittills så har det varit bra men vi får väl se vad som händer helt enkelt. 

Jag har även fått hem min elektriska pump som jag skulle köra med som fan så mjölken kommer igång ordentligt igen tänkte jag, men det har inte hunnits med riktigt.. Men det har börjat att komma lite mer i alla fall och det är ju huvudsaken. Bara att kämpa på och hoppas att det kommer igång ordentligt relativt snart.

Nog om det nu, blir både förbannad och depp av att bara tänka på hennes stackars mage och att dom inte har något ordentligt hjälpmedel att komma med, speciellt med tanke på hur vanligt det tydligen är för små barn att ha ont i magen och kolik osv..

För övrigt så har vi hunnit med en vända till Västerås ett par dagar där vi hälsa på Davids familj, och i skrivande stund är vi ute i våran sommarstuga. Framåt kvällen blir det hemgång och ta tag i vardagssysslorna igen.

Hoppas ni har det gött i solen.

Bjuder på några blandade bilder från senaste veckanTill top