Hello summer!

Allmänt / Permalink / 0
Hur underbart väder är det och har varit i flera dagar nu?! Sommaren är finally här och jag hoppas att den har kommit för att stanna 😁

Så i onsdags förra veckan åka la familia ut till min familjs sommarstuga. Jag och David kände bara att det har varit mycket nu med besök och att man inte kan slappna av helt här hemma utan går och ser och tänker på allt som behöver göras med städning osv, plus att vi båda längtat ut dit en längre tid. Och det är helt fantastiskt vilket lugn det ger där ute, satte mobilen på ljudlös och bara va. Blev helt avslappnad och dötrött direkt typ.

Det är alltså en liten stuga precis vid vattnet mitt ute i ingenstans typ. Det är så mysigt där, oftast väldigt fina solnedgångar och bara lugnt och tyst. Man får verkligen inre frid av att vara där. 

Så vi har haft super bra väder alla dagar utom en när det regna men det gjorde oss absolut ingenting, det va bara mysigt. 🙂

Fick lite ny energi och David börja att greja med båten vi har där, en välbehövlig upprustning, han blev inte helt klar men på god väg.

Jag själv börja måla om ute i vårat lilla rum där borta, blev inte heller helt klar så vi fortsätter nästa gång vi åker ut.

Sommafin älskling 😍

Sen åkte vi hem på Måndag kväll då vi skulle till Bvc med lillan på Tisdagen och hon växer så det knakar! Hon har dock problem med trög mage och har haft det sen andra veckan ungefär tror jag. Jag misstänker att det är pga ersättningen så vi har testat 3 olika nu, men det är fortfarande samma sak. Så nu har vi i någon veckas tid börjat ge henne laktulos som vi hoppas på ska hjälpa henne men än så länge har det inte gjort några underverk. Har ökat dosen successivt men det har inte hjälpt henne direkt mer än att när det väl kommer ut så kommer det massor! Hoppas på bättring snart, det är så jobbigt att se och höra hur jobbigt hon har det med magen och att det gör ont.. 

Får lite dåligt samvete för nu har hon gått över helt till ersättning och snuttar på bröstet någon gång ibland. Men jag ammar inte på det sättet och blev inget pumpande ute i stugan heller så för tillfället har jag inte så mycket mjölk. Och jag vet att av bröstmjölken blir det sällan problem med deras små magar så känns som att det är mitt fel. Samtidigt så tog det psykiskt på mig att hålla på att amma och pumpa hela tiden och av att se att det minskade så jag inte fick ihop portionerna hon behöver. Sen så har jag inte så stor matlust så får inte i mig så mycket mat om dagarna och då tänkte jag att ersättningen är bättre för jag misstänker att hon inte får speciellt mycket näring från mig då. Så just nu går det från dag till dag då jag hoppas på att vi ska få igång magen som det är eller att jag ska försöka få igång mjölkproduktionen igen så hon kan få det i stället så magen blir bättre, sen ville jag ju hela tiden helst ge henne av min mjölk.

Ja det kan bli ett långt inlägg om mina tankar och mitt samvete fram och tillbaka om just detta så nu hoppar vi vidare..

Efter bvc åkte vi raka vägen ut till stugan igen och stanna en natt. Igår kväll kom vi hem igen då David har dykning idag. Så idag har jag och Milou kvalitetstid. Får se vad vi ska hitta på men det härliga vädret fortsätter leverera så hoppas på att vi kanske kan ta oss ut senare.Till top