Att sova i detta vädret

Allmänt / Permalink / 0
Borde va förbjudet.. Men orkar man inte så gör man inte, bara att vila och samla kraft till resten av dagen, hur mycket det än tar emot att ligga inne...

Har tänkt i flera dagar nu att jag ska ta med lillan ut på en härlig promenad, men just nu är det David som tar matningen på nätterna och jag går upp med henne på morgonen och när man väl är klar med morgon proceduren så ska jag själv vakna till också och försöka få i mig frukost osv. När jag väl fått det så vaknar hon oftast för matning nummer 2 på förmiddagen och efter den har jag hunnit bli trött igen. 

Sen blir det ju en jävla verkstad att gå ner med henne och alla grejer för 3 trappor varenda gång. Så har kommit ut på gräsmattan här utanför en liten stund och varit ute hos brorsan någon dag..

På baksidan hos honom från igår när vi va där och fika

Nu på sommaren önskar jag så att vi bodde i hus så man bara kan ta ett kliv ut och lägga sig på gräsmattan, låta Milou sova ute (blir ju inte riktigt samma sak på balkongen) och kunna vara där själva utan att det är massa folk runt omkring..

Ja jag får bara hoppas på att det blir en bra sommar i år och att detta göttiga väder håller i sig så jag hinner njuta av det lite i alla fall.

Nej nu vila så kanske vi orkar/hinner ut på den där promenaden i eftermiddag då i alla fall.

Så söt i sina hängselbyxor! 😍 Mycket gos blir det i alla fall då hon har stort behov av närhet just nu. Känns nästan som att hon bor på mig emellanåt, men vad gör man inte för lilla hjärtat!

Till top