Vecka 34

Allmänt, Graviditeten / Permalink / 0
47 dagar kvar står det.. Känns som det gått snabbt när man tänker att det "bara" är 6 veckor kvar, samtidigt så känns det som det inte går snabbt nog..

I natt från ingenstans började jag få sura uppstötningar, då pratar vi "halsbränna" från helvetet. Brände från magen, upp i bröstet och vidare till halsen. När jag låg på sidan hörde jag hur det lät i magen samtidigt som jag kände hur det sköts uppåt inom mig. Fick tillslut gå upp för det gjorde verkligen ont i mig, blev illamående så jag trodde jag skulle behöva spy och skakis. Efter lite desperat letande hitta jag en Novalycol eller vad dom heter som jag tugga i mig som tillslut tog bort det värsta så jag kunde somna halvt sittandes. 

Av någon anledning har jag känt mig lite illamående till och från det senaste och jag antar att jag kan räkna med att uppstötningarna tänker hålla sig kvar in i det sista så har köpt på mig tuggtabletter nu, verkar dock som det är på kvällarna det blir som värst.

Hur känns det annars då? En bild säger mer än tusen ord sägs det, här är det fritt fram att tolka bilden:


Jo jag känner mig lika sliten som jag ser ut, skinnet på magen drar så det gör ont. Vill typ bara dra ett snitt mitt över magen så trycket ska släppa lite... Både rör mig och känner mig som en valross, flodhäst, knubbsäl, you name it.. Är varken smidig eller snabb, orkar knappt vända mig om i sängen lixom.. 

Och så lilla trollet som trycker och sparkar på alla organ, kanske möblerar om lite där inne till och med?! Så härligt att vara gravid! 😉 Tur att man får ut det bästa som kan hända i ens liv efter dessa plågsamma månader alltså!

Nej då jag är inte bitter, jag är bara ärlig. Och trött, väldigt trött... 
Till top