Tanttrosor och mammas kläder

Allmänt, Graviditeten, Shopping / Permalink / 0
Tack och lov för "tant" trosor, vanliga trosor eller vad man nu än väljer att kalla det!
 
Förra veckan va jag på jakt efter nya trosor då jag sen tidigare hade väldigt få vanliga trosor och totalt noll stycken som va lite högre i midjan. Jag började nämligen få typ skav mellan nedre delen av magen och ponanin, dvs bikinilinjen typ. Kliade sönder. Så jag tänkte att jag ska köpa några par i dels en större storlek så att dom inte sitter så förbannat tight, men också sånna som är lite högre i midjan så jag kan dra upp dom en liten bit på magen för att dom inte ska glida ner i "vecket" under magen där allt hamnar tillslut så det skaver och kliar, och sen skulle det givetvis va i mjukt och skönt tyg. Och herregud säger jag bara, dom som tillverkat dessa är ju änglar! Det är ju som att få på sig självaste himmelriket runt hela området där nere! Det är så mjukt och skönt så det känns ju knappt att man har dom på sig, och så är det givetvis slut på skav, kli och att behöva gå och rätta till eller dra upp kläderna hela tiden. Det måste va det bästa köpet jag gjort på länge.
 
I samma veva kika jag även efter ett par byxor som jag kan trä på mig när jag ska gå utanför dörren. Som jag sagt innan så går jag ju helst i morgonrock eller så mysiga och pösiga kläder som möjligt, men ibland vill man ju kanske se någorlunda ut i alla fall.. För tillfället har jag ett par byxor som jag får på mig och som är sköna att ha plus tights då, men det har varit lite kallt att använda det senaste tyvärr. Så jag testa några byxor när jag ändå va i farten hitta inga att ta med hem.
 
Mitt problem är att jag vanligtvis är en stl S, och det kan jag fortfarande ha i benen men stl M är väl det mest ultimata kanske just nu för att det ska sitta både bra och bekvämt. Jag hittade till och med ett par byxor i stl L som satt bra och bekvämt, men i midjan skulle jag behöva en XL för att kunna ha dom en längre tid och det fanns ju givetvis inte. Det är ju för att jag vill dra upp dom en bit på magen som sagt för att slippa att det ska klia osv. 
 
Och vi pratar absolut inte jeans här, utan mjuka byxor med mycket stretch, som tights eller jeggins och allt vad det nu finns. Grejen är att jag har faktiskt inte köpt några gravidkläder alls för jag har inte behövt det, det är nu den senaste veckan ungefär som jag börjat få behov av det eller i alla fall större byxor men då tycker jag att det känns onödigt att köpa gravidkläder eller massa byxor i stora storlekar som jag bara kommer ha behov av i ett par veckor och ingen som helst användning för sen. 
 
Så idag kom mamma förbi med lite sköna byxor som hon hade hemma och vips så har jag 2 byxor till jag kan använda. Får väl se hur länge jag kan ha dom, dom satt bra nu, men tror inte dom kommer passa i midjan så länge till.
 
Jag menar detta är mitt standard "mode" just nu:
 
Kan ju vara trevligt att känna sig och se lite fräsch ut emellanåt i alla fall hehe 😉
Till top