Only nature has real beauty

Allmänt / Permalink / 0
Måste bara visa upp denna vackra kvällshimmel jag fångade på bild utanför vårat fönster förut 

På somrarna har vi lyxen att få första parkett till dessa vackra färger på himlen i stort sett varje kväll och på vintrarna alla dom stjärnklara kvällarna. Vi har verkligen en fantastisk utsikt från våran lägenhet åt alla håll när det gäller himlen. 

Ja är det något här i världen som har riktig skönhet så är det naturen, och vad jag kan påverkas av den genom att känna ett lugn, glädje eller bara få en riktig må bra känsla. 
Oavsett vart i världen man befinner sig så finns det vackra och unika platser som ger en så härlig känsla, men också en bild i form av ett minne som man sent glömmer. 

Det är så lätt att bara vara i nuet, just där och då, och bara ta vara på stunden eller ögonblicket när man får uppleva alla dessa fina vyer. Det behöver inte alltid vara något så speciellt, för mig kan det räcka med en promenad i skogen en sommardag eller kväll, när allt är grönt och solen tittar fram mellan träden. Lugnet och stillheten. 

Eller en kvällspromenad i regnet när det inte är så många andra som vill ge sig ut, att bara gå där för sig själv. 

En kylig vinter promenad när solen ligger på, eller på kvällen när mörkret börjar falla och lugnet letar sig fram. 

Ja det är verkligen härligt och kan ändra min sinnesstämning på några minuter. Oavsett om det är promenader eller bara en vacker vy.. Naturen är både mäktig och magisk!

Till top