Fredag och vårfeeling

Allmänt / Permalink / 0
Denna veckan har det varit dålig update här, men jag har varit så himla trött och haft så himla ont. Har varit ute och flängt lite och grejat i rummet vi gör i ordning när jag väl haft lite energi, sen har jag mest blivit liggande på soffan och kollat serie eller sovit.
 
Men både igår och idag har solen kikat fram, och hur glad blir man inte?! Det va verkligen behövligt efter att det bara snöat och man inte har sett en skymt av att det är någon vår som tänkt komma i år. Så jag får direkt lite hopp om att den kanske kommer smygandes nu och blir bara glad och pigg, i sinnet i alla fall av att se solen :)
 
 
Blommorna blir också glada av solen har vi märkt, David jagar den med dom så dom ska få en gnutta ljus från solen när den väl är här hehe
 
Idag ska jag nog försöka att ta mig ut en sväng i detta härliga väder i alla fall, men först ska jag se om jag kan få i mig något lunch aktigt och kolla på ett avsnitt och vila lite.
 
I helgen kommer förhoppningsvis före och efter bilder ut i rummet också! Tror det blir klart i kväll så vi kan flytta över grejerna och fixa i ordning i morgon. Håller tummarna för det i alla fall.
 
Trevlig Fredag!
Till top