Från pysselrummet

Allmänt, Pyssel / Permalink / 0
Usch idag mår jag inte bra, ont och värk i kroppen plus illamående. Har dessutom varit konstig i magen ett par dagar och vet inte riktigt vad som händer i kroppen just nu. Går på Alvedon och har bara vilat sen jag vakna, varvar mellan soffan och sängen. 

Blev inga bilder på rummet i helgen heller men det börjar att ta sig, eller det är i stort sett klart lite små detaljer kvar bara. Men har inte haft ork till att visa upp det eftersom jag inte varit varken pigg eller mått så bra dom senaste dagarna.

Kan även berätta att vi börjat riva på väggen inne i det blivande barnrummet nu också, äntligen. Men jag har inte så mycket kraft och ork längre så det blev liggandes på David helt och hållet i stort sett nu. Men förhoppningsvis kan jag börja måla väggen i början/mitten av nästa vecka i alla fall.

Hur som helst.. Eftersom jag inte har så mycket roligt, eller mycket alls att komma med för tillfället så tänkte jag visa upp dom 3 senaste grejerna jag pillade med i det gamla pysselrummet.Har pysslat lite med servett dekopage. Tyckte dom blev våriga🙂


Plocka isär och byggde om en pall. Höll på länge med denna innan jag bestämde form. Sen hade jag dessutom köpt en lite billigare laserings färg som jag testa som va skit dålig. Sluta med att jag bara tog svart sprayfärg och drog över hela skiten för att sen måla vitt över och slipa lite så det skulle bli lite sliten chabbychic känsla över den. 


Och till sist, 2 plankor, lite lasering och en kedja. Vips så hade vi en hylla. Har dock inte satt ihop kedjan ännu för jag vet inte om jag vill ha den som på bild eller en kedja på varje sida. Får se hur det blir. Färgen gör sig inte heller rättvis på denna bilden tyvärr. 

Sorry för dom dåliga bilderna men jag har ingen ork att lägga ner tid på att få bra bilder just nu. Kanske att det dyker upp i framtiden om/när dom får någon plats här hemma.

Nu ska jag tappa upp ett bad som jag ska lägga mig i en liten stund och hoppas på att det mjukar upp kroppen lite.
Till top