Babyboxar

Allmänt, Tips / Babybox, Babygrejer, Startpaket, Tips / Permalink / 0
Ett tag in i graviditeten så satt jag och kika efter alla möjliga gravid/baby appar och hitta bland annat Libero appen. Där i såg jag att man kan få en babybox/startbox gratis när förlossningen närmar sig. Kul tyckte jag, gratis grejer plus att man antagligen får lite bra att ha grejer. 
 
Efter det satte jag mig och googla på startboxar och hitta massor som man kan få gratis och som man även fick ett reducerat pris på, men "ekonomisk" som jag är så bestämde jag mig för att bara beställa hem alla som va gratis och det blev totalt 5 st boxar. Låter väldigt snålt kanske men jag gillar rea och jag gillar gratis hehe 😉
 
Va en så nyfiken och rolig känsla när jag skulle hämta ut dessa boxar, såg verkligen fram emot att se vad man får och kunde drömma mig in i framtiden lite, va som en mini julafton för varje box jag öppna. 
 
I detta inlägget tänkte jag visa upp vad man få i dessa boxar och jag vill verkligen tipsa om att utnyttja dessa erbjudanden, man får faktiskt ganska mycket bra att ha grejer.
 
Ska dock tillägga att den sista boxen har det varit krångel med då den varit slut och ska sluta tillverkas osv så den kommer jag inte orka att hämta ut så det blev 4 boxar som jag hämta hem.
 
 
Först och främst så får man en himla massa informations häften som kan vara till hjälp under och efter graviditeten. Man får även lite rabattkuponger samt en kod till viaplay som man får testa på gratis i 2 månader tror jag det va, kan ju vara gött att ha när man bara går hemma 😊 Man får även ett kuvert från Goboken med ett erbjudande där man också får lite prylar i ett startpaket men sen att dom skickar hem böcker anpassade efter barnens ålder. Jag haka på det erbjudandet direkt, tyckte det lät super bra!
 

Till oss blivande mammor är det mest små tester man får. Ni ser ju på bilden vad det är helt enkelt. Det jag dock tycker är lite roligt, eller skumt kanske är ett bättre ord, är att man får tester och ett paket med bindor som är ultra thin. Är inte det konstigt? Vad jag har förstått så behöver man typ största bindorna efter förlossningen, och så skickar dom med dom tunnaste? 
 
 
 
Till bebisen är det dock betydligt mer grejer. Först och främst så får man en himla massa våtservetter och blöjor, hur bra?! Det kommer man ju aldrig att få för mycket av lixom och det känns som några av dom där grejerna som är både tråkigt och dyrt att köpa.
 
 
Sen får man även lite annat smått och gott som är bra att ha. Även om det är mycket smått som testförpackningar så tycker jag att det är bra, för då får man i alla fall chansen att testa på produkterna och se ifall man vill fortsätta köpa just dom eller om man vill testa någonting annat sen.
 
 
 
Sist men inte minst så får man ett par nappar och en nappflaska, några leksaker att hänga upp, en matsked och en haklapp. Jag blev glatt överraskad av napparna och flaskan faktiskt, känns som dom produkterna som är lite dyrare att inhandla ändå men som man måste ha, tyckte det va super kul att få dessa. 
 
Jag är glad över alla grejer, men så är jag en ganska tacksam person också, vissa kanske tycker att alla dessa grejer är skit tråkiga, men inte jag, jag tycker allt kan vara bra att ha och är glad över att dom faktiskt har sånna här boxar. 
 
Jag skulle verkligen rekomendera att man sätter sig och googlar, finns som sagt massa olika boxar och startpaket både gratis och till billigare pris. Tycker detta är en ganska bra start ändå för en kommande bebis även om man såklart fortfarande behöver inhandla massa andra grejer, men detta underlättar ju lite i alla fall och för er som gillar paket precis som jag så är det som sagt som en lite julafton för varje box man öppnar hehe.
 
Vill dock tillägga att jag tror att innehållet i boxarna kan variera lite, detta är vad jag fick i mina sen vet jag inte om dom ändrar om dom eller om dom håller sig till samma grejer.
Till top