Foglossning och hemmabyggd rullstol

Allmänt, Graviditeten / Permalink / 0
Jodå jag lever.. Har bara varit sämst på att uppdatera. Blir glest mellan gångerna men har varit en del det senaste som kommit i vägen och så tröttheten då som vanligt. Men nu är jag här i alla fall. 🙂

På senaste tiden har jag varit pigg i sinnet och vill gärna greja med saker men kroppen har satt stopp i form av värk och smärta i rygg och höfter vilket har gjort mig väldigt rastlös och frustrerad. Idag har jag haft och har fortfarande foglossningen från helvetet enligt mig själv. Ilar som fan i vänstra höften och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen eftersom det inte gör någon skillnad om jag står, sitter, ligger eller går.

Hur som helst så underbar som han är min Carl-David så ville han ju hjälpa mig och fixade därför en hemmagjord rullstol som jag kan glida omkring på. Då blir inte kroppen överansträngd (har nog kört med den lite för mycket det senaste nämligen) och jag kan greja bäst jag vill, super bra! 

Hur snygg?! Haha

Man tager vad man haver hehe. Den funka bra blev lite krångligt över mattor och trösklar bara men helt klart så underlätta den 😁

Blev dock bara någon timme eller 2 som jag använde den eftersom jag har något fruktansvärt ont idag som sagt. 

Blir vila resten av dagen i alla fall, hoppas på att det går över lite så jag får sova inatt åtminstone. Så hoppas jag på nya tag i morgon igen.

Fredags nöje

Hudvård&skönhet / Permalink / 0
Hudvård och smink är något jag har ett ganska stort intresse för och innan graviditeten va jag ganska noga med min hudvård och sminka mig gärna lite bara för att fräscha upp mig. 

Dagar när jag inte hade något att göra kunde jag sitta och leka med färger osv. Men under graviditeten har allt det där bara fallit för att jag varken har haft intresse eller ork.

Tills idag då jag inte hade något att göra och fick ett litet sug av att bara sitta där med musiken och smäcka på lite färg.


Ber som vanligt om ursäkt för dåliga bilder, men just med smink så är jag sämst på att fånga upp dom rätta färgerna..

Blev lite pastelligt idag, va faktiskt riktigt kul att sitta och slänga på massa smink. Ser dock inte fram emot senare när jag måste tvätta av det hehe. Men behöver ändå ta en rejäl dusch idag.

Hoppas ni alla har en skön fredag!

Only nature has real beauty

Allmänt / Permalink / 0
Måste bara visa upp denna vackra kvällshimmel jag fångade på bild utanför vårat fönster förut 

På somrarna har vi lyxen att få första parkett till dessa vackra färger på himlen i stort sett varje kväll och på vintrarna alla dom stjärnklara kvällarna. Vi har verkligen en fantastisk utsikt från våran lägenhet åt alla håll när det gäller himlen. 

Ja är det något här i världen som har riktig skönhet så är det naturen, och vad jag kan påverkas av den genom att känna ett lugn, glädje eller bara få en riktig må bra känsla. 
Oavsett vart i världen man befinner sig så finns det vackra och unika platser som ger en så härlig känsla, men också en bild i form av ett minne som man sent glömmer. 

Det är så lätt att bara vara i nuet, just där och då, och bara ta vara på stunden eller ögonblicket när man får uppleva alla dessa fina vyer. Det behöver inte alltid vara något så speciellt, för mig kan det räcka med en promenad i skogen en sommardag eller kväll, när allt är grönt och solen tittar fram mellan träden. Lugnet och stillheten. 

Eller en kvällspromenad i regnet när det inte är så många andra som vill ge sig ut, att bara gå där för sig själv. 

En kylig vinter promenad när solen ligger på, eller på kvällen när mörkret börjar falla och lugnet letar sig fram. 

Ja det är verkligen härligt och kan ändra min sinnesstämning på några minuter. Oavsett om det är promenader eller bara en vacker vy.. Naturen är både mäktig och magisk!

Till top