Happy birthday to me

Allmänt / #birtdaygirl, #saknadevänner / Permalink / 0
Igår blev jag 27 år. 
 
Kom att tänka på idag hur jag i yngre dagar tänkte att mitt liv skulle se hur när jag blev "vuxen". Åldersmässigt räknas jag väl till vuxen, men jag känner mig inte så vuxen och vis som jag tycker att mina föräldrar är hehe
 
Har väl uppnåt något i alla fall men tänk hur gammal man tyckte att 25-30 år va i sina tonår, jag känner mig inte speciellt gammal och har aldrig haft åldersnoja. Däremot kan jag få lite ångest när jag tänker på att bli gammal på riktigt och att jag ska dö.. 
 
Och på tal om döden så på min födelsedag för 7 år sen gick en då relativt nyfunnen men god vän till mig bort i en trafikolycka. Så varje år firas jag, för vadå? Att jag överlevt ännu ett år? Medan man påminns om att han varit i från oss ännu ett år. 
 
Det va jobbigt i början, men med åren har man lärt sig leva med det. Så klart man känner en sorg, men inte så mycket för min egen skull som för hans familj och dom som stod honom ännu närmare. Jag är glad att jag fick lära känna den här killen och över tiden jag fick med honom. Det finns dom som har det mycket tuffare än jag och jag skänker mina tankar allt som oftast till dom.
 
 En bild från kalaset 😍
Till top