8 månader

Allmänt, Barn&Föräldersnack / Permalink / 0
Idag blir den här lilla busongen 8 månader 😍
Herregud vad tiden går fort. Och hon vägrar fortfarande krypa 😂

För övrigt har vi varit dåliga med att ge henne vanlig mat, eller jag har ju fått för mig att göra egen gröt och mat osv till henne men har antagligen inte fått till konsistensen så bra då hon inte varit taggad alls. 

Efter ett samtal med bvc igår insåg jag att vi ligger ganska långt efter med hur mycket vanlig mat hon ska äta så jag bestämde mig för att handla gröt och mat i stället nu så finns det alltid klart hemma till henne.
Och i morse så åt hon nästan en hel påse med gröt. Snacka om glädje, det gjorde hela min morgon hehe

Insåg att jag inte riktigt har tänkt till innan och gett henne flaskan på morgonen och sen försökt få i henne gröt på fm/lunch. Men idag gjorde jag så att hon fick gröt till frukost och så vänta jag tills hon blev gnällig och testa att ge henne flaskan då, så ca 1,5 timme senare åt hon en hel flaska. 

Tänk vad bra det går om man bara använder hjärnkontoret ibland 😉 Men det är väl det som är grejen med att vara första gångs förälder, man lär sig av sina misstag och så är det bara att göra om göra rätt helt enkelt. Eftersom dom små liven inte kommer med någon instruktionsbok och dom alla är olika så får man helt enkelt testa sig fram med allt 😊

Måste ju visa upp den här fina haklappen som hon fått av sin mormor och morfar också med hennes favorit babblare på 😁
Till top