Då är jag tillbaka...

Allmänt, Barn&Föräldersnack / #4månadersbebis, #kids / Permalink / 0
Efter en ganska lång paus. Hade varken tid, ork eller lust att blogga ett tag där, men så satt jag nu och kom på att jag har ju en blogg, så läste jag igenom något gammalt inlägg och bestämde mig för att ta upp skrivandet igen. Jag tycker ju om att skriva.. Funderade på om jag skulle ta bort allt gammalt och börja om helt, men så hade jag skrivit så mycket om Milou och hur hon haft det som är kul att gå tillbaka till så det får vara kvar helt enkelt.
 
Så hur är läget nu då?
Till att börja med så har hon hunnit bli 4,5 månader, helt sjukt hur snabbt det har gått. Hon börjar verkligen bli en egen liten individ nu. Hon har kommit på att hon kan göra massa olika ljud så hon pratar och låter mest hela tiden 😄 Hon vill helst stå upp så mycket som möjligt men sitta går också bra, allt med stöd då. Babblarna kan vara bland det mest intressanta som finns men det är även kul att kolla i böcker. Känna och smaka på allting är också intressant. 
 
Magen då... Den har bara blivit bättre faktiskt, det har aldrig varit riktigt helt bra men inga större problem. Vi har kört med minifom mot gaser och rapsolja i maten för att hjälpa tarmarna med bajset. (Det blev ingen mer mjölk från mig) Men så har hon nu under några dagar fått problem med gaserna, igen... Så inatt sov varken hon eller jag speciellt mycket. Och för ett par dagarsen så testa vi med olja bara morgon och kväll i maten vilket vi inte skulle gjort för då fick hon återigen jätte ont i magen och bara gallskrek på kvällen. Det är den värsta gången hittills, hon skrek så hon nästan svimma och jag trodde att hon hade fått något anfall, typ epelepsi eller något. Jag blev så jävla rädd och trodde vi skulle få åka till akuten. Men David höll sig lugn, tog upp henne och skaka lite försiktigt i henne så hon skulle slappna av och andas. Det va en riktigt jobbig natt men hon lugna sig tillslut i alla fall. Så olja i varje portion igen kan jag säga! Men från och med i morgon ska vi testa att köra med Bifi i stället för minifom för att se om det hjälper bättre mot magen och kanske att hon inte kräks lika mycket då heller. Men vi får se...
 
Annars är hon glad mest hela tiden, skrattar och pratar och ler och älskar att bada badkar. 
 
Såg att jag i början av sommaren hade skrivit om hur härligt vädret va och att jag inte hade energi till att vara ute och att jag hade dåligt samvete över att ligga inne och vila när det va så fint väder osv.. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag läste det. Både sol och värme har vi ju fått mer än nog av. Jag har varit förbannad typ. Det har ju varit så äckligt varmt alltså! Har knappt orkat vara ute eller ens leva överhuvudtaget denna sommaren... Vi har haft minst 27 grader inne hela sommaren, att öpnna och försöka få korsdrag har inte hjälpt alls, vi hade en liten fläkt som inte heller hjälpte och alla ac va slut att köpa. Jag har varit förbannad, och orkeslös. Lillan har också haft det ganska jobbigt med värmen emellanåt.. Så vi har sovit en del ute i våran sommarstuga och en del hos mina föräldrar..
 
Och på tal om värmen så har hon ju inte haft kläder på hela sommaren i stort sett, så nu när värmen äntligen släppt lite och man faktiskt kan ha kläder igen så märker jag att hon växt, det va mycket kläder hon växt ur nu hehe, så idag fick jag göra en rensning i hennes garderob.
 
Kanske blev ett ganska flummigt och ointressant inlägg för er, men va bara så kul att få skriva av sig lite och sammanfatta kort vad som hänt sen sist. Sen är det ju också så att jag skriver mycket för min egen skull, för jag tycker det är kul, för att det blir som en dagbok för mig och för att jag vill kunna gå tillbaka och läsa senare om hur livet faktiskt va i början med en liten bebis och hur det va med Milou osv.. 
 
Här kommer i alla fall några nyare bilder på min lilla älskling 😍
 
Juni
 
Juli
 
 
Augusti
 
 
 
 
 
Till top